Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik fiatalabbnak néznek ki a koruknál, mit csinálnak
ezzel a problémával?
#20 Hát ezt mondom, hogy egy nőnek sosem hátrány, ha fiatalabbnak néz ki a koránál.
2024. máj. 3. 07:16
Pár év múlva örülni fogsz ennek az adottságodnak. Gondolj bele, mennyivel rosszabb lenne, ha 10 évvel idősebbnek néznél ki.
2024. máj. 3. 09:23
Aki tetszik, azoknak mindig már az ismertség eleje felé add a tudtára a korodat, hogy egyből a megfelelő dobozban tegyen (nem szó szerint, hanem fejben a potenciálisok közé soroljon). Sógornőm ilyen mint te, de neki ez a tulajdonsága nem okoz gondot a pasizással. Ő neten ismerkedik, asszem Facebook társkeresőn. Lehet ez előny, mer a kor egyből látszik, és utána a fiatalos megjelenés csak egy plusz (nem minden férfinél plusz, de szerintem sokaknál).
2024. máj. 3. 10:34
Kérdező nem értelek, a férfiak pont, hogy a fiatalabb(nak kinéző) nőkre mennek.
Ha te 20-25 évesnek nézel ki, akkor rengeteg 30-40 éves pasi kellene hajtson rád.
2024. máj. 3. 13:46
25/30 A kérdező kommentje:
24, Mostanában inkább a fiatalabbak.
#25 Pedig hidd el, ez egyébként kisugárzás és stílus kérdése is.Hogyan öltözködsz, hogyan sminkelsz, milyen a frizurád, milyen ékszereket, kiegészítőket viselsz, milyen a parfümöd, mit éreznek az emberek a testbeszédedből, a tekintetedből.
Az sem mindegy, hogy hogyan nézel ki fiatalabbnak a korodnál.Hogy konkrétan egy koravén gyereknek nézel ki, vagy egy saját koránál fiatalabb, nőies, fiatal nőnek.
2024. máj. 3. 18:56
Ez férfiként is hátrány, ezt tudom, de már le..arom. :)
2024. máj. 3. 19:51
#25 ez azért van, mert a huszonévesek között több a szingli, az idősebb pasiknak még ha tetszel is, többnyire foglaltak, így nem nagyon fognak kezdeményezni nálad.
2024. máj. 3. 19:53
#27 nőként nem hátrány. Férfiként is inkább egy bizonyos korig hátrány. Mikor egy negyvenes pasi harmincnak néz ki, az egyáltalán nem gond, sőt. Nyilván ha egy harmincas pasi néz ki kamasz gyereknek, az kevésbé előnyös.
2024. máj. 3. 19:55
Hát én azt kezdtem ezzel a "problémával" hogy a válásom után 38 évesen 27 éves új pasit (azóta már férjet) újítottam be 😎
Amúgy furcsállom a kérdést. A húszévesnek kinézőket üldözik a negyven körüliek, szóval nem tartom valósnak a picsogást hogy "32 vagyok, 20-nak nézek ki de a 40 évesek átnéznek rajtam".
2024. máj. 3. 20:08
Kapcsolódó kérdések: