Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik fiatalabbnak néznek ki a koruknál, mit csinálnak ezzel a problémával?
Jajj fordított mese kereszténycel B+ 😂
Most varod a pozitív megerősítést hogy “igen ha fiatalabbnak nézel ki akkor nyugodtan kefélj 20 éves fiúkkal”. Aztán erre rá megint jönne a szokásos kérdésed hogy 40 éves férfiként olyan fiatalosnak érzed magad hogy a 25 éves lányok mennek hozzád. 🙌🤣
2-es!
Hogy jön ide valakinek a vallása, hogy keresztény, vagy nem az?!
Én 42 éves vagyok, de egy 10-essel kevesebbre gondolnak sokan, férfi vagyok. Nem kell velük foglalkozni, gondoljanak azt, amit akarnak.
A személyiséged, a tudásod a fontosabb.
Ha téged valóban lekislányoznak nálad idősebb és veled egykorú férfiak, akkor nem azzal van a baj, hogy fiatalabbnak nézel ki a korodnál...
Lehet infantilisen viselkedsz, gesztikulálsz, beszélsz, gondolkozol.
Hallott már valaha bárki olyat, hogy egy potens férfinek ne tetszene 30-50 éves korig egy szép, fiatal, vonzó, szexi 26 éves nő?Én még soha az életben.
Szerintem itt a kinézeteddel, a stílusoddal meg a kisugárzásoddal lesz inkább a gond.
Én 33 éves nő vagyok és teljesen ugyanebben a cipőben járok :D
Én sem hiszem, hogy a viselkedésem lenne az elsődleges, amiért fiatalabbnak hisznek, ugyanis ez rögtön az első benyomása rólam az embereknek, amikor meglátnak.
Bevallom, szerintem inkább a korombeli nők néznek ki időnként sajnos koravénnek. Van, akit a cigaretta meg a szoli öregített meg, van, akit a házasság, a válás, van akit a három gyerek stb. Szerintem inkább az én fiatalos külsőm lenne a normális, mivel egy harmincéves nő még egyáltalán nem öreg, nem kéne öregnek kinéznie. Sokszor találkozom olyan huszonévesekkel, akiknek kiéltebb, kiégettebb feje van, mint nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!