Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők a "Fiatalabbnak nézel ki 10-15 évvel!" hazugságot miért mondják nekem ???
Ez sosem úgy történik hogy én megkérdezem hogy na szerinted hány éves vagyok, hanem amikor valahogy szóba kerül és elmondom akkor valamiért ezt a hazugságot mondják így csodálkozva hogy dehát én azthittem 30-35 éves vagy!!! (45 vagyok)
És azért mondom hogy szerintem hazudnak mert Tinderen hiába jelölöm be a kor szűrést mondjuk 25-45 ig, akkor is a matchek 90%-a 40-45 éves nőkkel lesz.
Ha igaz lenne hogy én tényleg 30-35 nek nézek ki, akkor a matchek 90%a 25-35 éves nőkkel lenne.
Amikor 30-35 között voltam a nők akikkel ismerkedtünk vagy szex vagy párkapcsolat volt azok 22-35 között voltak.
Ennek a "hazudozásnak" mi az értelme?
# 1
bók? de ilyen bókot minek? ráadásul nem is igaz a jelek szerint.
Csak kedveskedni akarnak.
45 vagy és annak is nézel ki. Miért zavar ez? Insta kompatibilis vékony fiatal nőket akarsz 45 éves középkorú férfiként?
# 3
így van ahogy mondod. 45 vagyok és 45 nek nézek ki, de akkor minek mondogatják ezt a 35 nek nézel ki???
Idegesítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!