Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknak akik 10-15 évvel fiatalabbnak néznek ki, nekik milyen korú nőkkel illik ismerkedni?
Nem azok akik a korukhoz képest jól tartják magukat kategória, hanem azok akikre ha ránéznek tényleg azt hiszek az emberek hogy hát ez 10-15 évvel fiatalabb.
Ez mondjuk 100 férfiből 1 szerintem.
Viszont ez tényleg probléma nekik, hiszen más az életkoruk mint amennyi a külsejük.
És ez problémákhoz vezet.
Mijano Mamoru 40 éves, és olyan 28 évesnek néz ki:
Mi baja lenne ebből?
Ismerkedhet a saját korosztályával is, hiszen szép ember, meg huszonéves csajokkal is.
Nincs semmi probléma.
Egyébként sem a külsőn múlik csak az ismerkedés.
Én a 18-28 éves csajoknak szoktam tetszeni.
33F
Egy kis javítás: a #3-as kommentemben említett híresség már nem ismerkedik, hiszen házas ember, most néztem utána.
Egyébként meg nem értem a kérdést. Az egész szépségipar arra megy rá, hogy az embereket (főleg a nőket) fiatalabbá varázsolja.
Mindenki fiatalos akar lenni.
Aki kinéz 10-15 evvel fiatalabbnak, annak ez inkább öröm!
(Engem amúgy 30 évesen 22-nek néztek xD)
Alapból nagyon sok olyan pár van akik közt 10 év korkülönbség van, és ez 20 felett teljesen általános.
És ez még jobb lehet ha a pasi mondjuk nem 40-nek hanem 30-nak néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!