Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknak akik 10-15 évvel fiatalabbnak néznek ki, nekik milyen korú nőkkel illik ismerkedni?
Nem azok akik a korukhoz képest jól tartják magukat kategória, hanem azok akikre ha ránéznek tényleg azt hiszek az emberek hogy hát ez 10-15 évvel fiatalabb.
Ez mondjuk 100 férfiből 1 szerintem.
Viszont ez tényleg probléma nekik, hiszen más az életkoruk mint amennyi a külsejük.
És ez problémákhoz vezet.
Mi az, hogy "illik"?
Alapból a nemeket szerintem baromság belekeverni, de ez mekkora baromság már... te úgy keresel párt, hogy az utcán a proliknak tetsszen?
# 13
igen aki magáról gondolja az más.
Az a lényeg amit a többi ember véleménye hogy mit lát.
Mert az viszont a valóságot mutatja.
Nem nagyképűségből mondom, de élő igazi emberek mondták a szemembe és nem hazugságból vagy jóindulatból, hogy 7-8 évvel fiatalabbnak nézek ki.
39 vagyok de mind 32-33-nak tippel.
Elnézve pl. a kollégáimat, akik 40 körülik +/-1-2 pocakosak, löttyedt testűek, nuku divat, hajviselet miegymás szintén idősebbként hat rájuk.
Nekem meg is mondták, hogy ne is ismerkedjek társkeresőkön mert a korom miatt egyből elutasítanának.
Nincs gyerekem, se család, örököltem egy házat, családból kb. egy ház maradt csak, sportolok rendszeresen, még néha kozmetikushoz is járok férfiként meg szoliba. :)
Munkában sem hajtom túl magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!