Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknak akik 10-15 évvel fiatalabbnak néznek ki, nekik milyen korú nőkkel illik ismerkedni?
Nem azok akik a korukhoz képest jól tartják magukat kategória, hanem azok akikre ha ránéznek tényleg azt hiszek az emberek hogy hát ez 10-15 évvel fiatalabb.
Ez mondjuk 100 férfiből 1 szerintem.
Viszont ez tényleg probléma nekik, hiszen más az életkoruk mint amennyi a külsejük.
És ez problémákhoz vezet.
# 20
De épp az a lényeg hogy nem ők hiszik magukról. Hanem mások hiszik róluk.
Amikor már vagy a századik ember mondja teljesen spontánul amikor mondom 44 vagyok és azt mondják hogy "dehát én azthittem te 30 nagyon max. 35 vagy!"
Na most erre mit lehet mondani?
Volt régebben egy műsor, ahol emberek korát kellett megbecsülni a járókelőknek. Sokszor 20 is vol a szórás. Sokan nem jól mérik fel a másik korát.
Én is mindig kevesebbet mondok, mit gondolok, hogy be bántsák meg, ha netán idősebbnek néz ki.
10 ev egy kapcsolatban egy szakadek szerintem
Az idosebbik fel sok mindent meg elt mar ami meg a masik fel elott all.. es itt nem a szorakozasra gondolok :). 28 leszek es nő :) de 20-22 nel nem nezek ki tobbnek.. de ha egyedulallo lennek eszembe se jutna ezert fiatalabb fiut keresni..
20 évvel idősebbek...
De amúgy nem tartod megalázónak hogy az alapján keresel társat hogy ki illik az arcvonásaidhoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!