Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik fiatalabbnak néznek ki a koruknál, mit csinálnak ezzel a problémával?
10, ugyanez. Nekem vannak most új munkahelyeim, mindenhol ezzel indítottak, hogy te most végeztél a suliban? Nagyon fiatalnak nézel ki. Aztán amit szeretek még kérdés: anyukádékkal élsz még? Mondom 32 évesen már azért rég nem. :) Erre a következő kérdés, egy éles váltás, a megdöbbenés után: "és van már gyereked?"
Tehát ez nem viselkedésből ered. Eleve a testalkatom vékonyabb, az arcom meg olyan amilyen, fiatalabbnak tűnök miatta.
#11 haha, igen, tőlem is folyton megkérdezik, melyik suliba járok :D Már a Master diplomám is olyan régen volt, hogy nem is emlékszem rá.
Igen, persze van egy kislányos alkatom is, ami genetikai dolog, kicsi a fejem, vékony az alkatom, kicsik a melleim nekem is. De nincs ezzel semmi baj, mi emberek mind különbözőek vagyunk, ez így van jól. Az lenne a gáz, ha mind egyformák lennénk.
És igen, engem is rendre betámadnak a huszonéves pasik, de nem zavar. Lényeg, hogy tetszem nekik, nemde? Az idősebb pasiknak is tetszem, csak ugye ők nagyrészt házasok. Nekem is most egy negyvenes pasi tetszik, és szemmel láthatóan én is bejövök neki, de ő is házas, szóval megette a fene.
(10-es voltam)
Facebookon nem hideolod el a korod.
Akit érdekelsz majd megnézi.
Akit te érdekelsz azt bejelölöd.
Lehet tudatosan is használni a közösségi médiát.
A 40 évessel aki bejön mi a szitu? Van barátnője, aki nálad fiatalabb, tehát nem zavarja, ha fiatalabb párja van, nálad meg idősebb a pasi.
És foglalt, ami nagyobb gond neked.
Nem, nem az a pasi tetszik. Az csak egy példa volt.
Aki nekem bejön nem tudom, hogy van e párja, annyira nem is ismerem, sokat nem is találkozunk. Gyűrű mindenesetre nincs a kezén, ennyi biztos. :)
Furcsa, hogy ez nálad így alakul.
Én 34 éves vagyok és én is bőven fiatalabbnak nézek ki, kicsit sem lógok ki a 9 évvel fiatalabb testvérem baráti társaságából.
Viszont engem ugyanúgy megtalál a 25 éves és a 45 éves is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!