Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik fiatalabbnak néznek ki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik fiatalabbnak néznek ki a koruknál, mit csinálnak ezzel a problémával?

Figyelt kérdés
32 éves nő vagyok, de nagyon kis fiatalnak szoktak hinni. Legutóbb egy 26 éves férfi próbált ismerkedni velem, aki amúgy azt hitte, hogy fiatalabb vagyok mint ő.. Viszont az a helyzet, hogy engem a korombeli, 30+ évesek érdekelnének inkább, jelenleg is 40 körüli az, aki tetszik. Ők meg azt hiszik, hogy 20 vagyok, nem potenciális partner. :D

2024. máj. 2. 21:11
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

10, ugyanez. Nekem vannak most új munkahelyeim, mindenhol ezzel indítottak, hogy te most végeztél a suliban? Nagyon fiatalnak nézel ki. Aztán amit szeretek még kérdés: anyukádékkal élsz még? Mondom 32 évesen már azért rég nem. :) Erre a következő kérdés, egy éles váltás, a megdöbbenés után: "és van már gyereked?"

Tehát ez nem viselkedésből ered. Eleve a testalkatom vékonyabb, az arcom meg olyan amilyen, fiatalabbnak tűnök miatta.

2024. máj. 2. 23:06
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

#11 haha, igen, tőlem is folyton megkérdezik, melyik suliba járok :D Már a Master diplomám is olyan régen volt, hogy nem is emlékszem rá.

Igen, persze van egy kislányos alkatom is, ami genetikai dolog, kicsi a fejem, vékony az alkatom, kicsik a melleim nekem is. De nincs ezzel semmi baj, mi emberek mind különbözőek vagyunk, ez így van jól. Az lenne a gáz, ha mind egyformák lennénk.

És igen, engem is rendre betámadnak a huszonéves pasik, de nem zavar. Lényeg, hogy tetszem nekik, nemde? Az idősebb pasiknak is tetszem, csak ugye ők nagyrészt házasok. Nekem is most egy negyvenes pasi tetszik, és szemmel láthatóan én is bejövök neki, de ő is házas, szóval megette a fene.

(10-es voltam)

2024. máj. 2. 23:17
 13/30 anonim ***** válasza:
36 éves férfi vagyok, most kezdtem ezt el igazán élvezni, talán számit az is hogy itthon újra elkezdtem edzeni. Ez egyáltalán nem probléma.
2024. máj. 2. 23:27
 14/30 anonim ***** válasza:

Facebookon nem hideolod el a korod.

Akit érdekelsz majd megnézi.

Akit te érdekelsz azt bejelölöd.

Lehet tudatosan is használni a közösségi médiát.

A 40 évessel aki bejön mi a szitu? Van barátnője, aki nálad fiatalabb, tehát nem zavarja, ha fiatalabb párja van, nálad meg idősebb a pasi.

És foglalt, ami nagyobb gond neked.

2024. máj. 2. 23:33
 15/30 A kérdező kommentje:

Nem, nem az a pasi tetszik. Az csak egy példa volt.

Aki nekem bejön nem tudom, hogy van e párja, annyira nem is ismerem, sokat nem is találkozunk. Gyűrű mindenesetre nincs a kezén, ennyi biztos. :)

2024. máj. 2. 23:57
 16/30 anonim ***** válasza:
32 35 nek neznek kb. f
2024. máj. 3. 01:48
 17/30 anonim ***** válasza:
25nek
2024. máj. 3. 01:48
 18/30 anonim ***** válasza:
79%
Semmit, eleinte görcsöltem ezen, próbáltam idősebbnek látszani, mint aminek néznek (ruha, smink, mindent bevetettem, de inkább vicces lett, mint eredményes). Igaz a párkeresés engem már nem érint. De simán kevesebbnek néznek, pedig arra sem foghatom, hogy "kislányos" az alakom 🤷🏼‍♀️. Teljesen átlagos. De egy példa: 26 évesen szültem a lányomat, már nagy hasam volt, nst-re vártam a rendelőben amikor 2 másik anyuka félhangosan "beszólogatott", hogy milyen felelőtlenség 16-7 évesen szülni (rám nézve, de nem nekem mondták), majd az ő adójukból lesz eltartva, mert egy percet sem dolgoznak az "ilyen kis tinimamik" stb. Amikor meguntam válaszoltam, hogy 26 vagyok, házas, van állásom és saját házunk 🤷🏼‍♀️. Nem voltam kislányosan öltözve (kismama farmer meg póló), nem vihogtam, ültem és vártam, hogy behívjanak. Munkahelyen is csak eleinte szokatlan, hogy nagyon fiatalnak hisznek, aztán megszokják de eleinte emiatt nem vesznek komolyan.
2024. máj. 3. 06:20
 19/30 anonim ***** válasza:
18. Férfiként meg 20-30 évesen azt kapod meg mindenhonnan, hogy "mit akarsz itt te h*lyegyerek"?!. Nőktől, pasiktól. Mert a nőknél nem vagy elég férfias, a pasiknál meg nem vagy elég domináns külsejű. Az egész életem erről szól, de még családon belül is.
2024. máj. 3. 06:24
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Furcsa, hogy ez nálad így alakul.

Én 34 éves vagyok és én is bőven fiatalabbnak nézek ki, kicsit sem lógok ki a 9 évvel fiatalabb testvérem baráti társaságából.

Viszont engem ugyanúgy megtalál a 25 éves és a 45 éves is.

2024. máj. 3. 06:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!