Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak,ti,hogy tudtok elfogadni olyan nőt komoly kapcsolatra akinek gyereke van?
Az özvegy az nyilván más. Itt most szerintem a kérdező nem is rájuk gondolt. Hanem az ilyen "szingli mommy-k"-ra
"Valójában az ilyenekre evolúciós értelemben sincs semmi magyarázat."
Érdekes, én pont abban a témában olvastam erről, hogy a férfiak elfogadóbbak a nő gyerekével, mint a nők a férfi gyerekével, mivel egy férfi soha nem lehet biztos benne, az övé-e a gyerek.
Ezt is meg azt is meg lehet magyarázni az evolúcióval.
Sok állatnál ha egy hím egy olyan nőstényt vesz át amelynek már vannak utódai, akkor megöli azokat, hogy ne jelentsenek vetélytársakat majd az ő utódaira. Pl az oroszlánoknál ez van.
Ennek nyomai fellelhetők pl ott, hogy az ilyen csonka családokban van a legtöbb szexuális erőszak is.
"Csak 33 éves vagyok és egyre kevesebb a potenciális komoly partnerjelölt aki gyermektelen"
A legjobb ut az egyenes, mert ha nem is nyersz, legalabb nem veszitesz semmit.
39F incel
Tök felesleges az oroszlánokkal példálózni, az oroszlánok sem azt nézik, hogy a madarak viszont etetik a kakukkfiókát.
Az embernél anno az volt a normális, hogy egy nő több apától szült gyerekeket. Nyilván ez változott a magántulajdon létrejötte óta, nem mostani történet, nekünk már nem ez a normális.
Vannak legit indokok, hogy miért nem akar valaki gyerekes emberrel összejönni, nem kötelező vagy elítélendő alapból. De aki így beszél, hogy a nő leellett valakinek és csak balekot keres, azzal én gyerektelen nőként se jönnék össze😃
14
Oke ilyen is van de ez hogy bizonyítható? Hogy egy normális házasság megromlott és van gyerekük aki a nőnél maradt?
Kár tagadni hogy azok az eshetőségek sokkal gyakrabban megesnek hogy: fiatal nő bulik után kötetlenül szexelget a jól kiválogatott (menő jóképű vagy látszólag gazdag) pasikkal és becsuszik a baba. Aztán az anyuka nyilván egyedül marad a gyerekkel > mivel nagyon fiatal ezért komolyabb végzettsége nincs > alig van pénze > gyerekhez meg kb bankot kell robbantani = mi lát megoldásnak ? Kell egy pénzes férfi ha nem sikerül más akkor jó lesz egy idősebb pocakos lúzer is (akit azelőtt csak kinevetett volna) csak legyen aki segít nevelni a kölykét.
Ezt a nők lapján olvastad?
Az embernél, se más állatnál nem ez volt sosem a normális.
Csak azután jött létre nagyobb mennyiségben az, hogy a férfi olyan nővel volt együtt amikor nem volt más választása szexhez jutni. Így a szexért cserébe kompromisszumként elfogadja ezt.
De a lepontozásokon látszik, hogy fáj nektek az igazság. Egyetlenegy faj sem önként nevel kakukkfiókákat.
"Az embernél, se más állatnál nem ez volt sosem a normális"
Hat a kismacskak akkor is tobb apatol vannak, ha egy alomban szuletnek.
Az meg latvanyosabb, amikor a vadmacska pitakolja meg a nosteny hazimacskat, itt a kornyekemen van egy ilyen, es ugy elvadult a kis hibrid cicc, hogy kb. a kozelebe se lehet menni. A tesoi meg sima hazimacskak.
39F incel
28# De, normális volt, amikor az ősember nézte, hol lehet “szexhez jutni”, max annyi kitétel volt, hogy nem a 7 hónapos terhes nőt dugta meg.😃 Akinek már volt kisgyereke, az mehetett, az ősemberek nem éltek párkapcsolatban, közösség volt vagy törzs vagy akármi, szerintem azt se tudták a gyerekek fele kitől van egyáltalán, krva mindegy, mindegyiknek hoztak kaját.
Ha olvasnál normális tartalmakat is, nem csak Andrew Tate X oldalát nézegetnéd, akkor tudnád, hogy az emberi monogámia egy nagyon fiatal koncepció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!