Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet abból bármi komoly, ha az elején nem beszélünk egymással mindennap?
Figyelt kérdés
2024. ápr. 3. 23:45
1/6 anonim válasza:
Meg hany kerdest irsz ki ma? Szegeny csaj, nem tudja mire vallalkozik.
2/6 anonim válasza:
Nem nagyon.
Nektek kell tudnotok, ohgy mennyire van igényetek mindennapi beszélgetéshez.
3/6 anonim válasza:
Én komoly kapcsolatban sem beszélek minden nap...
4/6 anonim válasza:
Forditva kell csinalni. Ha neked fontos, hogy a masik komoly kapcsolatbak tudja tekinteni azt, ami koztetek epul, akkor bizony tegyel erte. Legfeljebb leraz, es akkor tudni fogod, hogy a masik nem nyitott ra.
5/6 anonim válasza:
Lehet, persze. Nálunk így volt. Nem történik minden egyes nap olyan, amiről kellene beszélni. Azért a jó reggelt, jó estét, jó éjszakát, aludj jól, hogy vagy és a többi snassz kérdés is uncsi tud lenni. Nekem pl. nem mindig jelenti az igazi érdeklődést, mert ezeket bárki le tudja írni...
40/N
6/6 Paczalos István válasza:
Nem tudom, +20 éve élek együtt a feleségemmel, és mikor külföldön van valamelyikünk, akkor is beszélünk minden nap pár szót, ha másnem Teamsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!