Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak,ti,hogy tudtok elfogadni olyan nőt komoly kapcsolatra akinek gyereke van?
Csak 33 éves vagyok és egyre kevesebb a potenciális komoly partnerjelölt aki gyermektelen.
Ha ez igaz lenne, akkor nem lenne népesedési probléma. Kifejezetten kevés gyerek születik. Az első gyerek születése kitolódott 30 fölé (nőknél). Úgyhogy nem tudom milyen körökben mozogsz, ha körülötted mindenki gyerekes és szingli
- A férfi nem akar gyereket
- A férfinak is van már gyereke
Más opciót nemigen tudok én sem elképzelni, max annyit, hogy a férfi egy simp és a p*nciért cserébe teljesen feladja önmagát.
Nem mindenki utálja a gyerekeket. Szerintem az ilyen “más kölkét nem nevelem” emberek a sajátjukat is maximum csak ellátnák úgy-ahogy, valahogy nem fér a fejemben meg a kép, hogy az az ember, aki gyűlölködik egy random gyerekre, hogy az valaki más pujája pfejjj, az a sajátjával boldogan játszik a kertben órákat és egy kisgyerek minden fasságát nevetve tűri. Szerintem ti eleve nem bírjátok a kölyköket, csak a sajátot valamiért alapnak tekintitek, ugyanúgy, mint az ősanya típusok akik állandóan szülnének de amúgy csak üvöltözni bírnak a gyerekkel meg leszarni azt.
Egyébként engem nem érint a dolog, nincs gyerekem és nem is akarok. De volt nevelőapám, tök jó fej volt velünk, úgy viselkedett, mintha rendes apa lett volna, pedig a saját apám is jelen volt és anyám se volt nincstelen csóró, szóval nem volt szükség sem pótapára pénz miatt meg apakép miatt sem, de mégis vett nekünk néha játékot meg mentünk programokra, ilyesmik.
A szüleim korából nagyon sokan mozaik családot alkotnak. Az én szüleim is így jöttek össze, anyámnak már volt két fia. Számomra ez normális.
Én eleve szeretnék sajátot, nem zavarna ha a férfinak már van, tehát ha van ilyen nőben, akkor férfiban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!