Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 éves férfinek milyen korú nőknél lenne esélye? Szerintem olyan 6-7 évvel fiatalabb a nő az teljesen reális. Szerintetek? Kíváncsi vagyok a véleményetekre?
Figyelt kérdés
ápr. 27. 10:28
11/22 anonim válasza:
Az a pasitól függ, a stílusától, kisugárzásától, személyiségétől. 35 évesen ha jó vagy a csajozásba még simán a 20-on éves nőknek is bejöhet.
12/22 anonim válasza:
Kérdező te nem 35 éves vagy! Hanem 38-39 te kereszténycel! És már számtalanszor elmondtuk hogy 38-45 közötti nő passzol hozzád. Nem a 25 meg 28 éves még vékony instás fiatal nők.
13/22 anonim válasza:
Örülj, ha a veled egykorú szóba áll veled...
15/22 anonim válasza:
Én 24 éves nő vagyok és nem tudnám elképzelni egy 7 évvel idősebbel. Ha egy átlagos 30as pasiról van szó akkor fejben sokkal előrébb kellene tartania. Ha meg nem, akkor van baj. Inkább maradok az 1-2 évvel idősebbnél vagy 1-2 évvel fiatalabbnál.
16/22 anonim válasza:
Tekimtve, hogy a férfiak 100%a, erre a korra hajt, pont ez lesz a nehezebb...de hajrá
18/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
7: Természetesen 30 éves kortól van az én korosztályom, onnan keresnék párt, de ha esetleg lenne egy 30 alatti hölgy szimpatikusak lennénk egymásnak akkor miért ne működhetne a kapcsolat.
Én úgy gondolom, hogy amilyen korkülönbséget írtam a kérdésben egyáltalán nem sok.
Ha a két ember jól megérti, szereti egymást akkor működhet a kapcsolat.
Hallottam olyan korkülönbségről is, 22 a nő 33 a férfi van gyerekük is. Még olyanról is, hogy 23 a nő 35 a férfi. Nekik már két gyerekük is van.
Csak kíváncsi voltam ki mit gondol erről.
ápr. 28. 11:38
19/22 anonim válasza:
35 éves nő vagyok, párom 32, úton a harmadik közös gyerek + nekem van még egy az előző kapcsolatomból.
Én nem hallottam, hanem benne vagyok.
Kérdezhetném, ki mit gondol erről, de valójában teszek rá.
20/22 anonim válasza:
Itt mindenkit leszavaznak aki 3-4-5 évnél többet mer írni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!