Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reális jövőkép, hogy találok magamnak a lentiek ellenére is párt? 33F
A helyzet az, hogy eléggé elrontottam a 20-as éveim. Semmi komolyra nem kell gondolni, nem drogoztam, nem bűnöztem, nem loptam/csaltam, csak túlságosan ráfeszültem az életre és ez megbosszulta önmagát anyagilag, kapcsolatilag és egészségileg is.
Most, 30 felett kezdett benőni a fejem lágya és körbenézve magam körül, jóformán egyedül (1-2 barátom maradt, nekik köszönöm a kitartásuk), testileg lenullázva (van pár idűlt betegségem) és anyagilag is a padló felett egyensúlyozva (egész kulturált albérletben élek, autó/jogsi nincs, de tervezem) elkezdtem 2 éve újjáépíteni magam, ami lassan, de úgy néz ki, megy. Elkezdtem új szakmát tanulni, két helyen (+fusi) dolgozom, hogy a hitelem végtörleszteni tudjam, járok edzeni, orvoshoz, pszichoterápiára is tervezek menni, mert gyerekkori hibás sémából is fut néhány bennem.
Mindemellett vágyom a női társaságra, nagyon régen randiztam utoljára, vagy éreztem jól magam mással és hiányzik. Arról, hogy erőt ad a valakihez tartozás, nem is beszélve. A kérdés erre irányul és szeretném kérni, hogy ne frusztráltan válaszoljatok a kérdésre, hanem végiggondolva azt, ha a helyemben lennétek, Ti mit éreznétek?! Reális, hogy ebben az átmeneti formámban is találhatok magamnak párt, vagy egy két lábon járó red flag vagyok a taglaltak miatt? Sok a hibám, de felismerem és javítani akarok rajtuk (már amin még el sem kezdtem dolgozni).
A válaszokat előre is köszönöm! Boldog Új Évet Mindenkinek! :)
33F
Teljesen. Értelmes embernek tűnsz, aki igyekszik. Szerintem nem lesz gondod. BUÉK!
F
37 éves férfi vagyok tehát nálad rosszabb helyzetben mert idősebb vagyok, kevesebb az időm változtatni.
Munka van, hitellel terhelt lakás is, és a külsőm is rendben van.
Társamat mégsem találom már ezer éve.
Azt kell mondjam neked hogy ne a mennyiségre hanem a minőségre menj rá te is.
Egy ember életében csak néhány valós igazi és mély érzelmi kapcsolódás történik. Amikor ez megtörténik tudni fogod, és akkor nem lesz baj hogy egy vesztes vagy.
Fel a fejjel ez Magyarország és rengeteg a vesztes férfi.
Kitartást neked és boldog új évet !
Lehet esetedben nem ez áll fenn, de amikor férfiaktól hallok hasonlót, nekem mindig úgy tűnik, hogy a nő kb olyan, mint egy pokémon. "Még ez a Charizard hiányzik, és boldog leszek."
Azt nézd, hogy ahogy te nőt akarsz (nekem ez már fura mindkét nemnél, konkrét embert kéne akarni), az a nő is akar valakit. És ő nem szeretne csak egy kis kiegészítő lenni, egy puzzle darab a te életedben, neki is egy szép egész élete van.
Sok férfiban ez a gondolkodásmód gyerekkora óta lappang, hogy a nő magától félember.
Szerintem meg lejjebb kéne adnod kérdező.
40 éves elvált kövér anyukákat célozz be!
5#
Téged még Ők is visszautasítanak úgye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!