Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló apák! Szeretnétek még további gyerekeket nemzeni?
Figyelt kérdés
2023. febr. 7. 16:59
A kérdező szavazást indított:
Igen, még jó lenne.
Nem, már van elég gyerekem.
Soha nem akartam gyereket.
22 szavazat
2/8 anonim válasza:
Azok még a saját kölykeiket is megbánták:D
3/8 anonim válasza:
Ha annyira sok gyereket akarsz menj el spermadonornak. Lesz 500 gyereked és 0 kötelességed.
4/8 anonim válasza:
Ha háromszor annyit érne a fizetésem, mint most, talán belevágnék, pedig már eléggé elhagytam a 40-et. Ahhoz viszont az a nő is kell, aki bírja, nem egy harmincnyolc éves bármi áron gyereket akaró kétségbeesett nő, aki csinálja a nagycirkuszt, ha éjjel szoptatni kell, meg összeomlik egy gyerek alatt, hogy nem ilyen lovat akart. Az is visszatart, hogy annyira bizonytalan a világ, hogy ha 50 felett munkát kellene keresnem, éhkoppon maradnánk. Úgyhogy hajrá, fiatalság!
7/8 anonim válasza:
Egy van...simán egy másodikat, ha lenne rá megfelelő anyajelölt. Melótól nem félek, hiányszakmám van és vezető vagyok.
F, 42
8/8 anonim válasza:
Orbánista rendszerre nem, de németre akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!