Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reális elvárás egy 20 éves férfitől, hogy jogsija legyen, és ezen is áll vagy bukik a kapcsolat?
Max akkor reális, ha neki van saját autója, ami 23 évesen általában inkább a szülőknek köszönhető, pláne ha nem 18-19 évesen kezdtél el dolgozni.
Hagyjad, nem egymást keresitek.
Attól függ! Neki van saját autója?
Én 19 évesen jogsiztam, ezt a szüleim fizették, de 22 évesen saját autóm volt saját pénzből. 🙄 Ezért kérdezem, mert nagyon nem mindegy.
27 voltam, mikor letettem a jogsit. De akkor már kellett is. Élethelyzet válogatja, sztem. Inkább csak jó pontnak mondanám, de egy B jogsi, manapság, eszméletlen drága. Mostanában néztem és atyaég O.o
F
20 evesek a gyerekeim de itt a varosban nincs szukseguk kocsira. Kb minden 20 percre van. Nem is akarnak egyenlore
1. Nincs parkolhely
2. Minden itt van
3. Auto nelkul minek jogsi ?
4. Zanulnak ergo nincs penzuk autora
+ Menő munkája vagy menő vállalkozása.
Amivel lehet majd barinőknek dicsekedni pasimnak milyen menő munkája/vállalkozása van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!