Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Budapesten autó nélkül kuka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesten autó nélkül kuka nálad a férfi ?

Figyelt kérdés

2024. ápr. 26. 15:06
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
23%

Sajnos?

Akkor neked nincs?

Hány éves vagy?

21 éves barátomnak is van.

Részletre vette, fizeti a hitelt, de nem kell buszoznia meg gyalogolnia.

2024. ápr. 26. 16:10
 12/34 A kérdező kommentje:

10

Igazából van valamennyi igazság abban amit írsz. A filmekben látni mindig pl az amerikai gazdagságot. Mikor a 18 évesek az iskolába is autóval mennek. Meg a nagy hatalmas kertes házak stb. És ez rá ragadt az emberekre. Még mi is ezt nézve nőttünk fel. Még én is álmodoztam USA életről a filmben látottak miatt. De ez a defekt a nőknek jobban be akadt valamiért. Elvárás lett a gazdagság meg az autók.

2024. ápr. 26. 16:20
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
8-as viszed mindenhova a pasidat fizeted a benzint remèlem
2024. ápr. 26. 16:39
 14/34 anonim ***** válasza:
52%
Hidd el hogy pasi írta…..
2024. ápr. 26. 16:41
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincs, de van lakásom, az úgy még belefér? 😁

Viccet félretéve nem tudnám kihasználni az autót, csak nyűg lenne a parkolás, adó rá. Ha lenne családom, gyerekkel lehet bevállalnám, mert jogsim amúgy megvan.

2024. ápr. 26. 16:46
 16/34 anonim ***** válasza:
62%

Nő vagyok, nincs autóm, sose vágytam rá, hogy vezessek. A férfitől se várom el.

Vagy 2 jó lábam ami elvisz ahova kell, pesten meg ráadásul ami nem elérhető sétával, arra ott a BKK.

Vonatozásba se haltam még bele 🤷‍♀️

2024. ápr. 26. 17:03
 17/34 anonim ***** válasza:
70%
Nem várom el, de ne én legyek a személyi taxija.
2024. ápr. 26. 18:57
 18/34 anonim ***** válasza:
57%
7-es válaszoló a férfiak meg azért dobnak màr lányokat, mert nem elég fullosak. Van 1-2 kg felesleg kuka, nincs műköröm az igénytelenség, nincsenek jó rucik kuka, nem elég menő kuka és még lehetne sorolni.
2024. ápr. 26. 19:41
 19/34 anonim ***** válasza:
47%
11-es, hitelre olyan tárgyat venni, ami álltában is csak viszi a pénzt (biztosítás, adók, műszaki vizsga) ezen felül folyamatosan és nagy mértékben csökken az értéke, nettó pénzügyi öngyilkosság. Arról nem beszélve, hogy ha megmozdulsz vele akkor jönnek a szervízköltségek, stb... Mindezt 21 évesen, még el sem kezdte az életét de már adósságba veri magát. Ez nem túl tudatos és igen rövidtávú gondolkodásra vall. Főleg, ha csak ennyit könnyít a helyzetén, hogy nem kell buszozni meg gyalogolni.
2024. ápr. 26. 19:43
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Namost ezaz, hogy éppen hogy azon kívül is. Budapesten inkább szimbólum, vidéken viszont nélkülözhetetlen a távolságok miatt.
2024. ápr. 26. 20:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!