Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Budapesten azért lett nehéz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesten azért lett nehéz (szinte lehetetlen) csajozni, mert már tényleg sokkal több a férfi? Vagy hogyan lehetne feloldani ezt az ellentmondást?

Figyelt kérdés

Az utóbbi években társkeresőről egyetlenegy randit sem sikerült összehoznom budapesti nővel, sőt alig írt vissza valaki, azok is külsőre olyan nők amilyenek. Viszont az ország többi részéből sok nő írt vissza, szép nők is, és össze is tudtam hozni randikat, ha akartam volna kapcsolatot is, de egyik nő sem akart felköltözni Budapestre. Azt akarták, hogy én költözzek oda az ő városukba többnyire kb. 200 km-re Budapesttől.

Ez több dolog miatt is ellentmondásos. A közhiedelemmel ellentétben nem voltak gold diggerek, mert nem érdekelte őket hogy mennyit keresek és egyik sem azért kapart hogy Budapesten lakhasson nálam meg ilyenek. Mondom, egyik sem akart felköltözni. A másik meg, hogy ezek szerint mégsem velem van a baj mint pasival, ha olyan ronda lennék, miért írnának vissza szép nők is, akik ráadásul diplomások is? (volt köztük orvos is)

Egyértelműen valami baj van Budapesten a társkereséssel, mert budapesti nővel nem randiztam az elmúlt jópár évben, senki nem adott nekem esélyt sem, alig méltatott válaszra néhány csúnya nő, randi 0.

Akkor ezek szerint Budapesten tényleg nagyon komoly férfitöbblet alakult ki? Vagy mi lehet?

2023. dec. 20. 12:39
 1/6 anonim ***** válasza:
77%

Tehát ha neked nem volt randid itt, akkor egyértelműen baj van közel egmyillió emberrel.

Oké.

2023. dec. 20. 13:01
 2/6 anonim ***** válasza:
77%

Istenem de hülye vagy. Nincs férfitöbblet budapesten sem. FŐleg nem komoly.

A történetedet meg az hiszi, aki akarja.

Nem te vagy véletlen a kihalt az egész város-os pasi?

2023. dec. 20. 13:06
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem azt írtam, hogy baj van egymillió emberrel, hol olvastál ilyet?

Azt írtam, baj van a társkeresési piaccal. Nincs elég nő adott mennyiségű férfira valamiért.

2023. dec. 20. 13:27
 4/6 anonim ***** válasza:
71%

A társkeresők nem reprezentálják egy város ilyen jellegű arányait és összetételét.

Amit tapasztalsz, az szimplán azt mutatja, hogy a TÁRSKERESŐN több férfi van fent, mint nő, mivel a nők kevésbé fogékonyak ezekre az oldalakra, illetve a férfiakra jellemzőbb,h kritikátlanul bárkit jobbra húznak, a nők pedig jobban válogatnak. Aztán nyilván mivel sok frusztrált férfi megrohamozza azokat a nőket, akik mégis regisztrálnak, így a nőknek egy idő után még kevésbé lesz kedvük oda regisztrálni,ez egy öngerjesztő folyamat, ahol a társkereső oldal egyre torzabb képet ad. Ha egy random férfi regisztrál jó esetben lesz napi 1-2 match, nők esetén meg egy napon belül több mint 100 feljön. Lehet,hogy amúgy lenne is egy rakás csaj,akinek bejössz,csak mivel sokkal több férfi van fent ezeken az oldalakon,lehet el se jut odáig a profilod,h feldobja neki.

Ettől még én budapesti férfiként, ha aktívan használom az applikációt,napi 1-2 match összejön és így is találok minden hónapban legalább 3-4 randipartnert,aki találkozik is velem. Ha vidékre megyek, ott valóban több match van, akár 4-5 is naponta,de annak is max az az oka,h ott kevesebb férfi felhasználó van, így matematikailag több nőhöz kerül oda a profilom.

2023. dec. 20. 13:45
 5/6 anonim ***** válasza:
55%
Érdekes nem olyan régen én azt olvastam, hogy a felső oktatás miatt éppen, hogy a fiatal nők vannak többen Budapesten.
2023. dec. 20. 14:46
 6/6 anonim ***** válasza:
69%
A nemek aránya mind a Fővárosban, mind az országban kb. 50-50% (pont most csinálok statisztikai elemzést, itt van az orrom előtt - nem ezért hanem munka miatt, de vannak benne korcsoport és nemek szerinti megoszlások). Szóval az elméleted már most dugába dőlt.
2023. dec. 20. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!