Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alapvetően mégiscsak a szex miatt vagyunk együtt a másikkal?
A nők általában nem.
Csak a pasik között vannak ilyen debil ösztönlények.
Első két hosszabb kapcsolatomban én is ezt hittem, és úgy is működtek azok a kapcsolatok, éltük együtt a külön kis életünket, hiába voltunk egy háztartásban,máshol dolgoztunk, más haverjaink voltak, még kikapcsolódni is máshogy kapcsolódtunk.. hát gajra is ment mindkét kapcsolat, az első 20-27éves koromig. A második 28-36éves korunkig...
Mostani párom már a feleségem, gyerekeim anyja, 8éve vagyunk együtt, bevallom és ő is tudja, eredetileg csakis azért jöttem össze vele,mert a tesóival kurta jókat lehet bulizni, és mert van egy balatonparti közvetlen vízkapcsolatos nyaralójuk ahol marha jól el lehet 3generáció akár egész nyáron.
Eleinte ez volt... de szépen lassan teljesen beleszerettünk egymásba, és folyamatosan emeljük egymást, együtt dolgozunk, és mind anyagilag, mind lelkileg teljesen jó kapcsolatunk van, és fejlődünk folyamatosan. Persze a szex is fergeteges,de most elősször nem csak az a lényeg.
Én biztos nem lennék olyan nővel akinek nem kell a szex ill ha nem lenne köztünk szex. Nem estem fejre. De azért azt mondani, hogy csak azért összejövök bárkivel az konkrétan abszolút nem igaz. Voltam már egyedül 2 évig is amikor nem jött szembe olyan aki kellett volna mindennel ami ő és aki engem is elfogad. Csak a szex miatt lehetett volna bárki de nem kellett és nem is kell bárki. De igenis fontos a szex, mármint olyannal akivel mindketten élvezzük mert aki csak odaadná magát, hogy rendezzem el magamat rajta a nyugalom kedvéért, na az se kellene az biztos.
Szóval mindig is összhang volt köztünk mindenkivel akivel tartósabb kapcsolat volt.
nem értek egyet
pasi szemmel még ezer pozitív oldala van egy párkapcsolatnak: fix bejárónő/takarítónő, van kinek lelkizni férfiként is, van kivel közösen nyaralni/vitorlázni.
női szemmel a szex csak akkor mérvadó, ha a férfi jó partner ebben. a többi a cash
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!