Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Alapvetően mégiscsak a szex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alapvetően mégiscsak a szex miatt vagyunk együtt a másikkal?

Figyelt kérdés
Azzal együtt, hogy nyilván valamiféle összhang ahhoz is kell, de... most komolyan, valljuk be, mennyi mindent nézünk el a másiknak, csak azért, mert szükségünk van szexre? Mindenki így van ezzel?
ápr. 26. 11:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
46%

A nők általában nem.

Csak a pasik között vannak ilyen debil ösztönlények.

ápr. 26. 12:51
 12/22 anonim ***** válasza:
67%
Kissé torz, szexcentrikus hozzáállás ez, igen szomorú, hogy ennyire támogatott nézetről van szó.
ápr. 26. 12:51
 13/22 anonim ***** válasza:
58%

Első két hosszabb kapcsolatomban én is ezt hittem, és úgy is működtek azok a kapcsolatok, éltük együtt a külön kis életünket, hiába voltunk egy háztartásban,máshol dolgoztunk, más haverjaink voltak, még kikapcsolódni is máshogy kapcsolódtunk.. hát gajra is ment mindkét kapcsolat, az első 20-27éves koromig. A második 28-36éves korunkig...

Mostani párom már a feleségem, gyerekeim anyja, 8éve vagyunk együtt, bevallom és ő is tudja, eredetileg csakis azért jöttem össze vele,mert a tesóival kurta jókat lehet bulizni, és mert van egy balatonparti közvetlen vízkapcsolatos nyaralójuk ahol marha jól el lehet 3generáció akár egész nyáron.

Eleinte ez volt... de szépen lassan teljesen beleszerettünk egymásba, és folyamatosan emeljük egymást, együtt dolgozunk, és mind anyagilag, mind lelkileg teljesen jó kapcsolatunk van, és fejlődünk folyamatosan. Persze a szex is fergeteges,de most elősször nem csak az a lényeg.

ápr. 26. 12:52
 14/22 anonim ***** válasza:
61%

Én biztos nem lennék olyan nővel akinek nem kell a szex ill ha nem lenne köztünk szex. Nem estem fejre. De azért azt mondani, hogy csak azért összejövök bárkivel az konkrétan abszolút nem igaz. Voltam már egyedül 2 évig is amikor nem jött szembe olyan aki kellett volna mindennel ami ő és aki engem is elfogad. Csak a szex miatt lehetett volna bárki de nem kellett és nem is kell bárki. De igenis fontos a szex, mármint olyannal akivel mindketten élvezzük mert aki csak odaadná magát, hogy rendezzem el magamat rajta a nyugalom kedvéért, na az se kellene az biztos.

Szóval mindig is összhang volt köztünk mindenkivel akivel tartósabb kapcsolat volt.

ápr. 26. 12:59
 15/22 anonim ***** válasza:
59%
Pasi vagyok, aki több csajt is megkaphat, szóval nekem nem érdekem párkapcsolatban lenni, mert az lekorlátoz. Ennek ellenére mégis van, amikor feláldozom a szabadságom, ergo nem a szex miatt teszem, mert pont abból áldozok. A pancser pasiknál el tudom képzelni, hogy az motiváló tényező lehet.
ápr. 26. 13:01
 16/22 anonim ***** válasza:
83%
Szex miatt elnézni dolgokat? Esetleg te. Én biztos, hogy nem.
ápr. 26. 13:45
 17/22 anonim ***** válasza:
41%
Sose volt titok hogy nálam a kapcsolat alapja a szex. Akkor állok szóba valakivel ha külsőre megfelel, akkor leszek vele kapcsolatban ha mennyiségben és minőségben is tudja azt nyújtani amit szeretnék szex terén. Ha nincs olyan partner akkor inkább egyedülálló vagyok.
ápr. 26. 14:06
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Ne magadból indulj ki kérdező. Szerintem igen kevesen vannak, akik csak a szex miatt vannak együtt. Főleg, hogy a legtöbb kapcsolatban a szex már eléggé háttérbe szorul jópár év után.
ápr. 26. 15:07
 19/22 anonim ***** válasza:
Ha tudnád hány házasság vagy hosszútávú kapcsolat van, ahol nincs is már vagy alig van szex. Persze szerintem sem normális, de én még fiatal vagyok, az idősebbeknek nyilván mások a szempontjaik.
ápr. 26. 16:52
 20/22 anonim ***** válasza:
0%

nem értek egyet

pasi szemmel még ezer pozitív oldala van egy párkapcsolatnak: fix bejárónő/takarítónő, van kinek lelkizni férfiként is, van kivel közösen nyaralni/vitorlázni.

női szemmel a szex csak akkor mérvadó, ha a férfi jó partner ebben. a többi a cash

ápr. 26. 20:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!