Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alapvetően mégiscsak a szex miatt vagyunk együtt a másikkal?
Nők talán kevésbé.
Férfiaknál szerintem jellemzőbb, ott ez erősebb ösztön. Néha csodálkozom is, férfiak mit össze puncsolnak a sárkánynak, csak hogy néha megszánja őket öt perc punával.
Na, ezt én biztos nem tűrném... de azért sztem nem sok pasinak van olyan nője, amilyent szeretett volna.
Igazából ez az egyik oka amiért nem randizom. Úgy érzem a férfiak csak a kiszámítható szex miatt jönnek össze valakivel, és gyakran lényegtelen kivel.
Engem alapvetően semennyire nem érdekel a szex, hosszú ideje nélküle vagyok és nem hiányzik, ez nem motivál a párkeresésre.
Miért gondolod azt hogy az emberek ilyen egyszerűek?
Nem csak egy ősztőn, nem csak egy vágy, létezik egy emberben.
A szex miatt is együtt vannak, ha jó, meg a szeretet miatt is, meg az anyagiak miatt is, meg még ezer okból.
Nekem nem elég öt perc, a férjemnek sem.
Viszont nem terrorizálom, hogy cserébe néha szívességből széttegyem neki a lábam, aki addig minden kívánságomat már teljesítette.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!