Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek írjak rá arra a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek írjak rá arra a fiúra aki kurvára tetszik?

Figyelt kérdés

Nem bírom hogy nem beszélünk…

A munka helyemen dolgozik ő is de alig látom. 2 hete nem beszélünk ..3 napig ő írt rám mindig..de most már nem… és nagyon szeretnék vele beszélni ahj….

ápr. 24. 17:03
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
40%

17!

Szóval nem tartozik alapvető emberi viselkedés közé, hogy tudatod a másikkal, hogy hiába reménykedik, többé nem akar vele ismerkedni, barátkozni még akkor se ha amúgy kollégák?

Ne viccelj már, több mint valószínű, hogy ismerkedési szándékkal kezdtek el csetelgetni. Akkor ugyan miért likeolná ha nem azért, hogy tetszik a külseje a kérdezőnek?

Te most mindenáron a kérdezőre akarod fogni, hogy azért nem ír két hete mert a kérdező rontotta el. Ne is tagadd!

Ami lehetséges természetesen, de azt tudatni illene, hogy nem fog menni, vagy legyenek inkább csak kollégák, vagy barátok.

Én szerintem játszma, de még hogyha nem is az, persze tévedhetek akkor sem szép tőle, hogy 2 hete még egy pontot se írt.

Nem érdekli a kérdező olyan mélységben, hogy legalább "lustán" oda vágja neki, hogy bocs, de nem érdekelsz.

És akkor ilyen emberre írjon rá?

Abban az egyben egyetértek veled, hogy fölösleges már ezek után írkálniuk.

ápr. 24. 18:49
 22/33 anonim ***** válasza:
76%

Az miért nem opció, hogy a kérdező írjon rá?

Tegyük fel, hogy az illető nem érezte úgy, hogy a kérdező is különösebben érdeklődne. Tegyük fel hogy általános dolgokról irogattak (de ez nem derült ki). Ez esetben ha az illető azt gondolja nem érdeklődik a másik fél úgy ahogy ő, akkor mit magyarázzon, hogy ne haragudj mégsem akarok ismerkedni? Nem gondolnám jatszmának, ha úgy gondolja, amennyiben viszonozott a dolog akkor megvárja hogy a másik is keresse. Ha nem keresi, ez van. Lehet ez a verzió. Míg a kérdező nem "jár utána" nem tudjuk meg.

ápr. 24. 19:06
 23/33 A kérdező kommentje:

22

Csak nem merek neki írni már mégjobban ennyi válasz után

De tényleg jobb lesz így talán már majd elfelejtem.

ápr. 24. 19:13
 24/33 anonim ***** válasza:
75%

Ne bánd a kérdést 😃😃😃

Én is voltam már ilyen helyzetben, megtapasztaltam mindkettő végkifejletet. A srác, akivel offos volt, vele azt tapasztaltam amúgy hogy túlságosan nyitott volt velem, és úgy beszélgetett velem mint kb a tesójával. És az ember úgy beszél a tesójával szerintem hogy lesz.rod hogy visszaír vagy nem, ha írkál nem idegesít, majd válaszolsz, ilyen limonádé feeling. Na ha ilyesmi szokott lenni a beszélgetés akkor szerintem ráírhatsz, de pont azért mert amúgy neki nem jelent annyit a beszélgetésetek. Ezt én így tapasztaltam. De ez nem jelenti azt, hogy nem mehet el más irányba.

Viszont! Ha kimértebb stílusban szoktatok beszélni, és valóban volt mindig tartalma, és lehetett érezni hogy komolyabb az egész, akkor tényleg elképzelhető, hogy nem akar sok lenni, és ezért nem ír. Sajnos velem mindig az történik hogy a munkahelyemen ismerkedek úgyhogy ódákat tudnék mesélni erről 😅 szóval én ebben az esetben is ráírnék. Próba szerencse, ha nem jön be legalább tudod, hogy soha többé nem írsz rá magadtól.

Írj rá pl. valami kamu indokkal. Ami mondjuk munkával kapcsolatos. Én is így csináltam, ráadásul hanyagul is írtam mindig hogy ha nem úgy sül el akkor lássa, hogy tényleg komolytalan és ne értse félre 😃

De olyat is csináltam már hogy mindent feltettem egy lapra és direkt szuper kedvesen írtam rá, mert annak a reakciójából nagyon lejön, hogy örül-e nekem vagy nem 😃 és hát nagyon örült, mintha már várta volna.

ápr. 24. 19:36
 25/33 anonim ***** válasza:
39%

Általános dolgok tárgyalása közben nem lehet tudni, hogy kölcsönös-e a dolog? Ez most komoly? Annyira analfabéta, vagy mi van? Tegyük fel, hogy tényleg nem volt "50/50" a dolog.

És akkor mi van?

Attól még lehet írni a másiknak, hogy hé figyelj már ha nem akarsz ismerkedni akkor tudasd velem.

Vagy lehet "erőltetni" is. Mennyi olyan férfi és nő van, hogy hiába nem kölcsönös a dolog nem adja fel (olyan analfabéta olykor).

Úgyis van sokszor, hogy le kell tiltani a másikat mert nem ért abból, hogy nem ír vissza, keveset ír.

Sőt előfordul, hogy a másik meggondolja magát és meglát benne valamit.

Hogyha a kérdező annyira de annyira érdekelné akkor nem adná fel, nem adta volna fel.

Már lehet túl lennének két randin is.

Írtam hogyha rá akar írni írjon, a kérdező döntése.

Én nem tenném, azért férfi, hogy ő kezdeményezen.

Tegyük fel írkáltak 1 hete...Nem lehetett randira hívni, vagy legalább beülni valahová?

Dehogynem, elkísérte a buszhoz (vagy hová) aztán annyi.

Le lehet pontozni nullára, de akkor is hogyha érdekelné akkor írt volna, nem 2 hete csak likeolná agyba-főbe.

ápr. 24. 19:41
 26/33 anonim ***** válasza:
12%

21: Nyilván nem ha senki sem gyakorolja. Ha fordított esetben férfi írná ugyanezt, akkor már régen le lett volna szólva, hogy mekkora incel, hogy elvárja ezt amit most írtál. Szerintem amennyiben senki nem rak bele ennyi energiát, neki kár lenne, hiszen semmi komoly nem történt, csak beszélgettek. Nem kell ezt túlgondolni.

Mit is kellene tagadnom? Nem tom miről beszélsz, ezt hogyan lehet "elrontani"??? A srác 2 hete nem írt neki, azért még belikeolta a posztjait, de ennyi. Ha ezek után még írna neki a kérdező, akkor se biztos, hogy lenne valami, max megbizonyosodna arról, amit már úgy is tud.

Egyébként a legegyszerűbben ezt úgy lehetne letisztázni, hogy személyesen rákérdez tőle a kérdező, mivel egy helyen dolgoznak, csak ha nincsen bátorsága ahhoz hogy ráírjon, akkor ehhez már hogyan lenne? Ezért is írtam, hogy semmi értelme ráírni, ha már 1x elakadt a dolog és nincsen letisztázva, hogy hol akadt el, akkor nem érdemes tovább erőltetni.

ápr. 24. 19:45
 27/33 anonim ***** válasza:
28%

Pont az írtam, hogy nincs értelme foglalkozni vele, de nyugodtan erőltessék még.

Nincs, igen letisztázva, hogy miért nem írt 2(!!!) hete.

Hogyha megharagudott rá (ami nem lehetséges a kérdező szerint) akkor is lehetett volna tudatni, hogy meg van sértve. Vagy a kérdezőnek írni jóval korábban neki.

Azt írta a kérdező (amit félreértettem), hogy 3 napig a másik írt rá.

Most ilyesmi miatt meg kéne haragudni a másikra? És ha 1 hónapja cseteltek és a három napot kivéve a kérdező írt rá sokkal többször akkor mi van? Akkor is írjon rá? Eltűnt szó nélkül és kollégák.

Se szemtől szemben, se online nem mondott semmit mert a kérdező "nem viszonozta" ahogyan ő elképzelte.

Írna a halál rá. Kisfiú aki sértődékeny, vagy aki játszani akar. Játsszon a kisautójával én szerintem inkább. 😂

ápr. 24. 19:56
 28/33 A kérdező kommentje:

Nem kellett volna rá írnom.

Nem volt bőbeszédű.

Elfojtom az érzéseim és tovább állok🤷🏼‍♀️válaszokból is eleg volt

ápr. 24. 20:55
 29/33 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
ápr. 24. 20:59
 30/33 A kérdező kommentje:

Én 22

Ő 24

ápr. 24. 21:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!