Az alábbi japán és random/kitalált lány nevek közül nektek melyik tetszik a legjobban/szerintetek melyik a legszebb?
Japán nevek: Masami, Minori, Akemi, Ayame, Fuyumi
Kitalált nevek: Asemi, Misami, Lunami, Furumi (Ezek is japánosan hangzanak, de nem hivatalos nevek)
Nanami hivatalos név japánban.
Az Asemi nagyon randomnak tűnik, az nem tetszik-
Szerintem a Misami is létezik már.
Lunami biztos nem lehet japán, mert ott nincs "L", esetleg a Runami....
És valószínű a Furumit se te találtad ki.
Tudom, hogy a Nanami hivatalos név japánban :D Úgy értettem, hogy a japán nevek közül hagytam ki, de mind1.
Sose mondtam, h én találtam ki ezeket a neveket, annyit mondtam h ''kitalált nevek'' amiket mastól láttam tumblr-ön és nem néztem utánna, hogy melyik hivatalos és melyik nem csak mivel tumblrön azt írta, hogy kitalálta ezért nem akartam annyit írni, hogy ''japán nevek'', mert akkor meg abba kötöttek volna bele :D
Mindegy, nem akarok kötözködni vagy valami ezért szeretném, ha csak egyszerűen válaszolnátok a kérdésemre és nem kötözködne senki :D
Szerintem az Ayame a legszebb ezek közül. Leginkább a jelentése miatt tetszik (nőszirom).
A többi név nekem annyira nem tetszik, mert alapból nem kedvelem az i-re végződő neveket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!