Melyik a legszebb fiú/lány név amit az idén hallottál, vagy melyik különleges név tetszik?
Figyelt kérdés
nem tartunk a név választásnál,de leköt a téma nagyon,tetszenek a különleges nevek,és ha butának is esik ki,de feljegyzem őket már is...2015. szept. 18. 23:26
1/39 anonim válasza:
Szia. A héten hallottam és tetszik : Aurél. :)
3/39 anonim válasza:
Nekem az Olívia jön be a leginkább.
4/39 anonim válasza:
Fiú: Dorián, Lucián, Virgil,
Lány: Sera, Mirella, Luna, Annelin
5/39 anonim válasza:
az idén még nem hallottam ugyan, de csak gondolkodom neveken, mert talán jövőre aktuális lesz
lehet különleges, lehet nem.. de úgy morzsolgatom, a jelentése sem rossz(de lehetne jobb is), ez a név, a Valentin.
6/39 anonim válasza:
Lány: Linett,Elizabeth,Enéh ♥
Fiú: Zalán,Hunor :)
7/39 anonim válasza:
Fiú: Bercel, Ronel, Vencel
Lány: Heléna, Mirabella, Mona, Tamara
9/39 anonim válasza:
Amiket idén hallottam és tetszenek (ez nem azt jelenti, hogy rajta vannak a listánkon, csak jók):
Bella - csak így simán, nem Izabella
Vanília
Helka
Balassa
10/39 anonim válasza:
Külföldön élünk, az új szomszédunk Sander (szander) a kislánya meg Esmee (eszmé)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!