Melyik a legszebb fiú/lány név amit az idén hallottál, vagy melyik különleges név tetszik?
Figyelt kérdés
nem tartunk a név választásnál,de leköt a téma nagyon,tetszenek a különleges nevek,és ha butának is esik ki,de feljegyzem őket már is...2015. szept. 18. 23:26
11/39 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszik, nagy kedvenc a Helka.
12/39 anonim válasza:
Én a hagyományosabb vonalat szeretem, de szerintem pont azért ritkák és különlegesek, mert mindenki divatos, külföldies neveket ad a gyerekének: Frida, Róza, Viola, Gerda, Natália, Endre, Iván
Extrémebben: Fédra, Kála, Leó,Fülöp, Evelina
13/39 anonim válasza:
Hunor, Mór, Gellért, Csongor, Vencel
Borka, Róza, Hermina
14/39 anonim válasza:
Veronika, Annavera, Dorabella
Marcell, Rolf, Félix, Noel
15/39 anonim válasza:
Juj de sok az amerikanizált butus.
16/39 anonim válasza:
Lány: Leire (nem becézném sehogy), ez z egyetlen név ami tetszik :)
17/39 anonim válasza:
Én a héten hallottam és megtetszett: Szelina. :)
18/39 anonim válasza:
Én pont lánynevet kerestem (mert aktuális volt), mikor rátaláltam a Tamina névre. Előtte nemigen hallottam.
Következő hónapban érkezik :)
19/39 anonim válasza:
Lívia, Luna, Brigitta, Barbara. Noel,Philipp ,Botond, Ákos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!