Nektek melyik fiú név tetszik az alábbiak közül?
Benedek név az én listámon is fent van, nagyon tetszik :)
Még az Ármin is tetszik, a másik kettő viszont nem.
A felsoroltak közül a Benedek tetszik a legjobban.
Az egyetlen ok, amiért saját gyerekemnek nem adnám, hogy nagyon felkapott lett az összes "Ben"-nel kezdődő fiúnév és a "Ben" vagy "Beni" becézésre hallgat az összes Benett, Benedek, Bence, Bende, Bendegúz, Bene, Benjamin is.
Tivadar nekem kicsit túl komoly, de pl. a Teodor nagyon tetszik és hasonló. :)
Köszönöm a válaszokat. A Benedek nevet ma találtam, a vezetéknévhez passzolna.
Külföldön élünk, így próbálok olyat nevet keresni amit itt is ki tudnak mondani, meg esetleg normálisan anyakönyvezni. Itt nincsenek ugye ékezetek...meg sok betű ami nálunk van. Pl. Zs, mint Zsombor...vagy Cs, mint Csongor. Így sajnos ezeket ki se tudják mondani, csak "kínlódás" lenne a gyereknek, főleg ha éveket itt maradunk. Köszönöm a válaszokat
Benett: nekem borzalmas divatnév szörnyű hangzással és szörnyen külföldieskedő, talán az egyetlen, amit soha nem adnék a gyerekemnek
Benedek: tetszik, egy huncut kislegényt képzelek el hozzá, de felnőttként is megállja a helyét.
Ármin: nekem kissé nőies
Tivadar: Nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!