Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek írjak rá arra a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek írjak rá arra a fiúra aki kurvára tetszik?

Figyelt kérdés

Nem bírom hogy nem beszélünk…

A munka helyemen dolgozik ő is de alig látom. 2 hete nem beszélünk ..3 napig ő írt rám mindig..de most már nem… és nagyon szeretnék vele beszélni ahj….

ápr. 24. 17:03
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Na hogy normális legyen a kérdésem és ne legyen értetlen..

2 hete nem beszélünk..

Tök jól elbeszélgettünk még fel is vitt a buszváróba, na azóta nem írt egy szót sem..a bejegyzéseimre reagálgat de nem ír..csak tök rossz hogy akkor tudtunk beszélni meg stb. Most meg már nem beszélünk. Tetszik nekem🤷🏼‍♀️Csak én nem merek rá írni. Azért kérdeztem.

ápr. 24. 17:50
 12/33 anonim ***** válasza:
83%

Egyértelmű eljutottak oda, hogy neked is kellene valami jelet adnod arra, hogy nem csak eltűröd.

Az ismerkedés egy kölcsönös játék.

ápr. 24. 17:55
 13/33 anonim ***** válasza:
40%
Nem. Ha akarna valamit, írna ő neked vagy akarna beszélni veled, elhivna randira. Azt mondom, hogy fontos a kölcsönösség, de igenis a férfi kezdeményezzen, többet között ettől is férfi.
ápr. 24. 17:58
 14/33 anonim ***** válasza:
80%

Mindjárt elsírom magam.

2 hét hosszú idő. Ha hajlandó "reagálgatni", de írni nem akkor szívni fogsz; Vagy a micsodáját és ha odébbáll utána, vagy ha csak lepattint utólag ha akad párja.

ápr. 24. 18:00
 15/33 A kérdező kommentje:
Na jolvan inkább nem is érdekel már😆
ápr. 24. 18:01
 16/33 anonim ***** válasza:
71%
Írj rá! Mit veszitesz vele? Simán kivancsi lehetsz rá, mivel már beszeltetek. Ne stresszeld túl:-)
ápr. 24. 18:09
 17/33 anonim ***** válasza:
34%

#10: Magyarázd már el kérlek mindenkinek hogyan játszma az, hogy nem írsz valakinek, amikor még csak együtt sem vagytok? 2 hete nem írt, nem gondolod komolyan, hogy majd egyszer megint ráírna ismerkedési szándékkal?

Amúgy a kérdező se semmi, 2 hét után jössz erre rá? Szerintem hagyjad, ha még vissza is írna se lenne belőle semmi, okkal van csend 2 hete.

ápr. 24. 18:20
 18/33 anonim ***** válasza:
40%

17!

Szerintem eléggé egyértelmű voltam, de jó, tessék:

"Amúgy hülyeségnek tartom hogy ha te nem voltál ő szerinte eléggé kíváncsi akkor most direkt nem ír. Eléggé gyerekes, mondjuk ki: játszma.

Olyan pasi kell neked, aki taktikai módszereket vett be ahelyett, hogy leírná őszintén, hogy kevesli a kölcsönösséget?"

Likeolja, lehet ír kommentet a képei alá, de írni már nem ír két hete (nem három napja 😅) és még azt sem írta neki le, nem mondta el, hogy micsoda az oka annak, hogy nem ír vele.

De letiltani nem tiltotta le és mint írtam a likeolás az megy.

Hogyha ez nem játszma akkor micsoda szerinted? Arra vár természetesen, hogy a kérdező írjon neki, ő másszon "vissza", akár még ő érezze magát rosszul merthogy a kérdező "nem érdeklődött iránta eléggé".

Olyan nagy dolog lett volna neki megírni, hogy pl.:

" Bocsi Ági, de úgy érzem nem kölcsönös a dolog tehát inkább hanyagoljuk egymást?"

Ne már.

Alapvető dolog hogyha valami nem tetszik akkor szólsz a másiknak, vagy akkor többé semmilyen módon nem foglalkozol vele!!!

ápr. 24. 18:29
 19/33 anonim ***** válasza:
Az egyáltalán nem biztos, hogy azért likeolja, mert arra vár hogy írjon neki. Azt hittem, ez egyértelmű. Szerinted mindenki azért likeolja a jó seggű nőket, mert azt várják, hogy majd a nő ír nekik?
ápr. 24. 18:37
 20/33 A kérdező kommentje:

Nem pont arra ertettem hogy azert reagal mert hogy en irjak..

De mindeeegy bánom a kérdést🫡

Le mondok meg az elmembol is róla azt kész viszlát

ápr. 24. 18:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!