Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek írjak rá arra a fiúra aki kurvára tetszik?
Nem bírom hogy nem beszélünk…
A munka helyemen dolgozik ő is de alig látom. 2 hete nem beszélünk ..3 napig ő írt rám mindig..de most már nem… és nagyon szeretnék vele beszélni ahj….
Na hogy normális legyen a kérdésem és ne legyen értetlen..
2 hete nem beszélünk..
Tök jól elbeszélgettünk még fel is vitt a buszváróba, na azóta nem írt egy szót sem..a bejegyzéseimre reagálgat de nem ír..csak tök rossz hogy akkor tudtunk beszélni meg stb. Most meg már nem beszélünk. Tetszik nekem🤷🏼♀️Csak én nem merek rá írni. Azért kérdeztem.
Egyértelmű eljutottak oda, hogy neked is kellene valami jelet adnod arra, hogy nem csak eltűröd.
Az ismerkedés egy kölcsönös játék.
Mindjárt elsírom magam.
2 hét hosszú idő. Ha hajlandó "reagálgatni", de írni nem akkor szívni fogsz; Vagy a micsodáját és ha odébbáll utána, vagy ha csak lepattint utólag ha akad párja.
#10: Magyarázd már el kérlek mindenkinek hogyan játszma az, hogy nem írsz valakinek, amikor még csak együtt sem vagytok? 2 hete nem írt, nem gondolod komolyan, hogy majd egyszer megint ráírna ismerkedési szándékkal?
Amúgy a kérdező se semmi, 2 hét után jössz erre rá? Szerintem hagyjad, ha még vissza is írna se lenne belőle semmi, okkal van csend 2 hete.
17!
Szerintem eléggé egyértelmű voltam, de jó, tessék:
"Amúgy hülyeségnek tartom hogy ha te nem voltál ő szerinte eléggé kíváncsi akkor most direkt nem ír. Eléggé gyerekes, mondjuk ki: játszma.
Olyan pasi kell neked, aki taktikai módszereket vett be ahelyett, hogy leírná őszintén, hogy kevesli a kölcsönösséget?"
Likeolja, lehet ír kommentet a képei alá, de írni már nem ír két hete (nem három napja 😅) és még azt sem írta neki le, nem mondta el, hogy micsoda az oka annak, hogy nem ír vele.
De letiltani nem tiltotta le és mint írtam a likeolás az megy.
Hogyha ez nem játszma akkor micsoda szerinted? Arra vár természetesen, hogy a kérdező írjon neki, ő másszon "vissza", akár még ő érezze magát rosszul merthogy a kérdező "nem érdeklődött iránta eléggé".
Olyan nagy dolog lett volna neki megírni, hogy pl.:
" Bocsi Ági, de úgy érzem nem kölcsönös a dolog tehát inkább hanyagoljuk egymást?"
Ne már.
Alapvető dolog hogyha valami nem tetszik akkor szólsz a másiknak, vagy akkor többé semmilyen módon nem foglalkozol vele!!!
Nem pont arra ertettem hogy azert reagal mert hogy en irjak..
De mindeeegy bánom a kérdést🫡
Le mondok meg az elmembol is róla azt kész viszlát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!