Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az embernek huszonéves koráig nem lesz párkapcsolata, akkor hagyni kell a fenébe az egészet?
Figyelt kérdés
Mert ugye milyen nőnek kéne tapasztalatlan, szűz "férfi", amikor mások 13-14 éves koruk óta tudják mi kell a nőnek. Ha nincs önbizalmad, egy nőnek sem kellesz, de hogy legyen az embernek önbizalma ha ennyire le van maradva? Ezt már nem lehet bepótolni, mert ha vannak is huszonéves szűz nők, biztosan nem kezdenének ilyen férfival, semmi vonzó nincs ebben az állapotban.
Szerintem még egy tizenéves lány is kiröhögne olyan szerencsétlen vagyok.
ápr. 24. 07:01
31/36 anonim válasza:
Offline is meg kell ütni egy bizonyos szintet. Mire vársz? Üsd meg! Vár a kondi!
32/36 anonim válasza:
#31 Több mint egy éve kondizok màr làtszik az izom de ràm se néznek. Izmosan vagyok ronda 😄 De legalább egészséges leszek az mindennél többet ér
34/36 anonim válasza:
Az sok idő 😅 Akkor màr nyugger leszek
35/36 anonim válasza:
Hát, végül is szép dolog az első szerelem a nyuggerotthonban...
36/36 anonim válasza:
Àà kinyìrom magamat előbb mint hogy nyuggerothonba kerüljek 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!