Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok erről a kommentr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a kommentről? Mennyire van igaza a hozzászólónak ebben?

Figyelt kérdés

Egyébként a férfiak hibája a jelenlegi helyzet. Lehet puffogni, de ez így van.

Olyan szinten ösztönlények vagytok és csak a f.szotokra gondoltok, hogy tulajdonképpen teljesen mindegy hogy egy nő 160 centi vagy 180, teljesen mindegy hogy okos vagy hülye, teljesen mindegy hogy vannak-e céljai, hogy mije van, hogy vannak-e traumái, hogy szőke vagy barna, hogy vékony vagy esetleg ducibb, nem számít, mert a lehetséges p.na reményében fűnek-fának puncsoltok és igazából úgy vagytok vele, hogy "hát ha nem is lesz belőle semmi, de legalább megb.sztam".

Majd idejöttök sírni, hogy minden nő sz.rba se vesz titeket, meg hogy esélyetek sincs 😀. Ti veritek az egekbe a nők egóját. Mégis mi a f.sznak választana a nő titeket, amikor mellettetek még 120 másik gyökér is ugyanúgy puncsol nekik mint ahogy ti? Akkor már választanak olyat, aki nekik is tetszik, pénzes, magas, stb.

Elég felmenni egy Instagramra, ott puncsoltok a nők képei alatt. "Jajj de gyönyörű vagy", "Igazán feleségnek való vagy", "Gyönyörűek a szemeid". Ilyeneket írtok, meg mellette még 150 másik böszme, nem is értem minek, azt hiszitek akkor majd megb.szhatjátok mert azt írtátok Instagramon egy képe alá hogy szép a szeme? 😀

Férfiként írom, én totál megértem a nőket! Irgalmatlanul nevetséges ösztönlény a 95%.

Azért válogathat a nő, mert melletted 1000 opciója van úgy, hogy neki semmi effortot nem kell beletennie ebbe, mert a többségnek bőven elég a p.na. Ha az van akkor húúú, már mindenki gyönyörű, szép, kedves, aranyos meg cuki. Ha mondjuk ezt a mindsetet átfordítanátok és önmagatokra nem mint egy p.natöltőre gondolnátok és nem nyalnátok ki mindenkinek a valagát csak azért mert 1 lyukkal többje van mint nektek, akkor változna ez a trend és mindjárt megbecsültebb tagok lennétek a nők szemében.

De rohadtul nem efelé halad a férfitársadalom, sőt...

2024. ápr. 23. 17:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

"Nem igaz, hogy a férfiak többsége farokvezérelt majom lenne."

Nekem van egy álmom, hogy a férfiak privát üzeneteit felfedik egymás előtt. Néha vannak ilyen 'milyen férfiakkal ismerkedtek ti?' kommentek, és aki valóban normális férfi, és nem küldött soha farokképet vagy undorító üzenetet nőnek, annak lerepülne a feje, hogy ezerből kb. 10-en vannak valóban normálisak.

És >valóban< normálisról beszélek, nem arról, aki publikusan előadja, hogy ő nem ilyen, de privátban faggat, hogy szopok-e, mert neki ez a normális férfi.

Ez a 'de szépek a szemeid' a nappali verziója annak, hogy 'szopkodnám a melledet'. Nyilvánosan az előbbit írja, priviben az utóbbit. És ha ezt férfiként olvasod: több ismerősöd, barátod is küldött már olyan undorító üzit nőnek, amit előtted szégyell.

2024. ápr. 24. 01:30
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyetértek a tárgyalt hozzászólással.

Már leírtam párszor én is, hogy a férfiaknak is meg kell kérni a saját árukat. Már akinek van ugye, mert a tárgyal ösztönlényeknek nincs. Tuják ezt ők is, ezért kamuznak.

2024. ápr. 24. 08:27
 13/20 anonim ***** válasza:
82%

11:

Továbbra is fenntartom, hogy a többség nem ilyen. Az egy dolog, hogy a netes társkeresőt még az alja réteg is képes kezelni, és az önreflexióra képtelenségük okán felülreprezentáltak a társkeresőn ezekben a megnyilvánulásokban, de a férfiak többsége nem ilyen.

Sőt, a férfiak többsége nem regisztrál társkeresőre. Igyekszik találni egy nőt, akivel együtt tervezhet, jól ki tud jönni és igen, a farkának is megfelel. Dolgozik, gyereket nevel, kikapcsolódik és nem a Tindert huzigálja. A korosztályomban-40 felett- alig ismerek férfit, akinek ne lenne komoly kapcsolata. Olyat meg 1-2-t, aki csak kvrogatja a nőket.

Azt nyilván nem látom, hogy közülük hányan írogatnak neked titokban a gyakorin, vagy a társkeresőn, de hidd el, a többségük jó, vagy kielégítő párkapcsolatban él, gyerekeket nevel, nem társkeresőzik.

Azzal sem értek egyet, hogy ezek a prolik lejáratják a férfiakat és azért nem veszik komolyan őket a nők. Inkább az a helyzet, hogy a nők a társkeresőn nagyon válogatósak. Mert megtehetik, hisz túlkínálat van férfiből, nőből meg alul-kínálat.

Tehát a társkeresőn x fő átlagos nő keres mondjuk 3szor x fő férfi közül társat. Ebből a 3x ből kb.1/3 a csőcselék. Ezek a legnyomulósabbak. Aztán rájuk ír még a 2x rész is, akikből válogatnak a nők.

És itt jön képbe, hogy nem csak a férfiaknak fontos a farkuk, hanem a nőknek is a mókuci: ha nem indul be a látványra, akkor a férfi kuka, rá se írnak, hogy bocs, de nem jössz be. Nincs is ezzel semmi gond egy bizonyos határig. Mert amikor már egy átlag nő átlag feletti ideálhoz ragaszkodik, akkor igen nehézzé válik ez a válogatás.

Ha látványra bejön a krapek, akkor jön az írogatás, ami megint egy szűrő. Eljutunk a bemutatkozásig, itt már egy sereg fószer kiesik, mert lehet, hogy dugna vele a hölgy, de nem tud két értelmes sort leírni, vagy napokat kell várni egy válaszra. Nyilván kuka.

Ha ezen a szűrőn átmegy emberünk, még mindig lehet élőben bukó a dolog. Kiderülnek részletek, amik miatt nem egyeznek, nem indul meg a kémia, stb.

Ezért ilyen nehéz társat találni a neten, nem pedig azért, mert az alja népek lejáratják a férfiakat. Amelyik nő megelégszik azzal, hogy legyen egy párja, aki nem húzza le pénzzel és minden nap megkupakolja, annak könnyű társat találni. Annak a férfinak is, aki kipattintja magát, van egy jó dumája, meg egy kiskutyás nézése. Az ilyennek mindig van nője, mert van egy réteg, akiknek ez kell. Az átlagos férfi és az átlagos nő van gondban, mert nekik sok tényező nem mindegy.

2024. ápr. 24. 09:19
 14/20 anonim ***** válasza:
72%

Azért van alapja annak amit ír. Rengeteg az ilyen egybites férfi. Ha nem így lenne, az OF és egyéb "modellek" nem élnének meg a popórázásból.

#2 Egy nővel se lenne jobb... :D Láttál te már olyan munkahelyet, ahol sok nő dolgozik együtt? A sok alatt 3+ értek... Egyébként kutatás alapján a leszbikus kapcsolatok a legrövidebbek.

#11 Pedig vannak ilyenek. Senkinek nem küldök farokszelfit. :D Egy kezemen meg tudom számolni, hány nő látta a kicsi ént, azok közül, akikkel itt beszélgettem, de mind eset azért történt, mert ők kezdeményezték. Egyébként pedig ha olyan az ismerettségi szint, akkor nappal is megmondom, hogy mire gondolok. :D Olyan vagyok, mint az újgenerációs szövegszerkesztők, azt kapod, amit látsz (mondjuk ez azzal jár, hogy a többség nem szokott szeretni, de ez meg nem érdekel).

2024. ápr. 24. 11:15
 15/20 anonim ***** válasza:
65%

13, soha nem voltam fenn társkeresőn, de 2000 óta minden felületen megtalálnak ezek az üzenetek. Sehol nincs kinn a fejem, testem.

14, elhiszem, hogy van ilyen, írtam is, csak baromi kevesen.

A lényeg az lett volna, hogy a normális férfiak nem fogják tudni soha, mennyi elborult agyú van, mert a férfiak egymást többre tartják, tehát jobb színben akarnak feltűnni előttük.

Akinek pl. pelenkafétise van meg kisbaba akar lenni, az nem fogja ezt a haverjainak elmondani. Van egy "mainstream" szint, amiről lehet beszélni, és vannak a durvább vagy gázabb kinkek, amikről az adott kink csoportban fognak csak beszélni. De a nők előtt nem akarnak jó színben feltűnni, ezért mi kapjuk azokat az üzeneteket 40 éves fazonoktól, hogy "kicseréled a pelusomat, megszopiztatsz?".

Ezek másnap nem úgy mennek munkába, hogy elmondják, milyen beteg dolgokat írogattak.

"azt kapod, amit látsz"

De szép is lenne a világ.

2024. ápr. 24. 12:31
 16/20 anonim ***** válasza:
91%

"Akinek pl. pelenkafétise van meg kisbaba akar lenni, az nem fogja ezt a haverjainak elmondani. Van egy "mainstream" szint, amiről lehet beszélni, és vannak a durvább vagy gázabb kinkek, amikről az adott kink csoportban fognak csak beszélni. De a nők előtt nem akarnak jó színben feltűnni, ezért mi kapjuk azokat az üzeneteket 40 éves fazonoktól, hogy "kicseréled a pelusomat, megszopiztatsz?"."

Ez nem így működik. Amit übergáznak tartasz a kocsmában a haverjaid előtt, azt a nők előtt is titkolni fogod, mert elég annyi, hogy a nő véletlen valakinek elkottyintja vagy rossz helyen nyitja meg a chatbeszélgetést, és rögtön ki is tudódott a dolog.

Mellesleg ha kiírnál róla kérdést, a pelenkafétisesek valószínűleg még egy ilyen szabados és anonim helyen is erős kisebbségben lennének, mint a GYK.

2024. ápr. 24. 12:47
 17/20 anonim ***** válasza:

#15 ""azt kapod, amit látsz"

De szép is lenne a világ."

Dehogy lenne... egy éven belül eltűnne az emberiség 99%-a. :D Az átlag embernek fogalma sincs a valóságról, nem érdekli a világ, amiben él. Sőt, akiket érdekel, azok se tudnak nagyon sok mindent (engem is beleértve természetesen).

Pedig azért vannak ilyenek. Én szeretem a bdsm-et, ugyan erről sokat nem beszélünk haverokkal, de tudják, hogy milyen vagyok. Meg vannak egyéb kattanásaim is. Egyik haver a furryt szereti, ő se titkolja, de nem ez a mindennapi téma. :D

2024. ápr. 24. 12:58
 18/20 anonim ***** válasza:
50%

"Ez nem így működik. Amit übergáznak tartasz a kocsmában a haverjaid előtt, azt a nők előtt is titkolni fogod, mert elég annyi, hogy a nő véletlen valakinek elkottyintja vagy rossz helyen nyitja meg a chatbeszélgetést, és rögtön ki is tudódott a dolog."

De így működik, hát én kapom az üzeneteket. Meg az összes többi nő. De pont ezt mondom, nehéz elképzelned, hogy valaki ilyen, ennek nagyon örülj.

Akinek rejtegetnivalója van, az elrejti, nem fog véletlen mindenki előtt cseteket megnyitni. Ez ugyanaz, mint mikor valami híres színészről kiderül, hogy pedofil, és mindenki azon filózik, hogy hogy nem tudták a kollégák, a család. Mert az emberek tudják, hogy ez törvénytelen/beteg/gáz, ezért elrejtik.

A való világban ez van. Ez a férfiak "after hours" arca. Amikor arról beszélnek a férfiak, hogy egymás közt minden férfi disznó meg undorítóan beszélnek a nőkről... az a felszín. Az semmi.

Ezt amúgy nem támadóan mondom, csak tényként. Ha most kimennék az utcára, és megállítanék 10 nőt, és megmutatnám nekik, milyen üzeneteket kapok, arcizmuk sem rándulna, és rá tudnának kontrázni. 10 férfiból a többség írt ilyet, pár meg meglepődne, és azt hinné, ez különleges, egyedi eset. Pedig ez az átlag.

2024. ápr. 24. 14:56
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

"De így működik, hát én kapom az üzeneteket. Meg az összes többi nő. De pont ezt mondom, nehéz elképzelned, hogy valaki ilyen, ennek nagyon örülj."

Azt értsd már meg, hogy nem az átlag bombáz undorító üzenetekkel.

"10 férfiból a többség írt ilyet, pár meg meglepődne, és azt hinné, ez különleges, egyedi eset. Pedig ez az átlag."

Na erre lennék kíváncsi, hogy ezt mi alapján mondod. Belenéztél x férfi telefonjába, és a többségnél ilyen üzeneteket találtál?

2024. ápr. 24. 19:42
 20/20 anonim ***** válasza:

"Akinek rejtegetnivalója van, az elrejti, nem fog véletlen mindenki előtt cseteket megnyitni. Ez ugyanaz, mint mikor valami híres színészről kiderül, hogy pedofil, és mindenki azon filózik, hogy hogy nem tudták a kollégák, a család. Mert az emberek tudják, hogy ez törvénytelen/beteg/gáz, ezért elrejtik."

Igen, elrejtik. És nők előtt is mélyen kussolnak róla. És nem a többség. Attól hogy van néhány pedofil, még nem lesz mindenki pedofil. (Viszont hatalmas kárt okoz az a néhány is, pedofilból egy is sok).

Ha már itt tartunk, a felmérések szerint a felnőtt férfi lakosság kb. néhány tized százalékában van kimutatható pedofil hajlam (orvosi értelemben). Ezt nem megérzésre állapították meg, hanem nagy számú mintán vizsgálatokat végeztek, a vizsgálati alanyok elé felnőttek és gyerekek testét ábrázoló orvosi fényképeket raktak, és figyelték a képekre adott fizikai reakcióikat.

2024. ápr. 24. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!