Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van itt ennyi nőgyűlölő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van itt ennyi nőgyűlölő hozzászóló?

Figyelt kérdés
A női kérdés feltevők ebben a kategóriában le vannak húzva, nem sok normális válasz érkezik a kérdéseikhez.
2016. ápr. 25. 19:47
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
92%
Mert sok a megkeseredett, csalódott és negatív ember, de nemcsak itt, hanem mindenhol.
2016. ápr. 25. 19:48
 2/24 anonim ***** válasza:
89%
Nem volt kapcsolatuk még soha, csalódtak, önbizalom-hiányosak és ezért interneten élik ki a gyűlölködést mert egy lány-nő szemébe sem mernék mondani.
2016. ápr. 25. 19:49
 3/24 anonim ***** válasza:
90%
Nincsenek ők sokan, minden kérdésnél ugyanaz a maximum 5-6 hímnemű siránkozik és fröcsög.
2016. ápr. 25. 19:49
 4/24 anonim ***** válasza:
18%
a keserűség rágja meg a húsodat :ppp azért!
2016. ápr. 25. 19:58
 5/24 anonim ***** válasza:
14%
A nők egyszerűen csak házhoz jönnek a pofonért. Mindegyik itt sír hogy az agresszív idióta kanja már megint hogy elbánt vele, hát nem csoda ha körberöhögjük.
2016. ápr. 25. 19:59
 6/24 anonim ***** válasza:
83%

Sokan itt mondják ki, amit valójában nem mernek, mert egy noname felületen mindenkinek hangosabb a véleménye.

Csak azt nem értem, hogy a nagy nőgyülölés közepette hogyan is akarnak maguknak barátnőt/párt/feleséget?

Van aki azt mondja, hogy nem akar, de azt inkább dacból és sértettségből mondja, mert a sikertelenség sokszor megkeseríti az embert.

2016. ápr. 25. 20:01
 7/24 anonim ***** válasza:
6%
azért férfi gyűlölő is van itt dögivel! de attól még hogy valaki leírja amit tapasztal már gyűlölő lesz yo tudni
2016. ápr. 25. 20:02
 8/24 anonim ***** válasza:
21%
egyezzünk meg ,hogy itt mindenki mindenkit gyűlöl :))) (én a jó nőket csipázom)
2016. ápr. 25. 20:05
 9/24 anonim ***** válasza:
18%

Logika level 9000....

Nő: "KRITIKÁVAL MERSZ ILLETNI? TE NŐGYHŰLÖHLŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!!444!!!

2016. ápr. 25. 20:05
 10/24 anonim ***** válasza:
19%

A valóság/igazság kimondása/kijelentése mióta számít nőgyűlöletnek ezt még mindig nem értem.Valószínűleg nem is fogom,pedig engem is ebbe akarnak sorolni.. :D Pedig csak leírom a tapasztalataimat,amiket a nőktől kaptam...

24/F

2016. ápr. 25. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!