Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van itt ennyi nőgyűlölő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van itt ennyi nőgyűlölő hozzászóló?

Figyelt kérdés
A női kérdés feltevők ebben a kategóriában le vannak húzva, nem sok normális válasz érkezik a kérdéseikhez.
2016. ápr. 25. 19:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
80%
Nem a negatív véleményekkel van a baj, hanem azzal a stílussal, ahogy előadjátok magatokat. Mintha a sátántól valóak lennénk. Úgy fröcsögnek egyesek hogy az valami hihetetlen...
2016. ápr. 25. 20:11
 12/24 anonim ***** válasza:
12%
ennyi,mind a sátántól vagyunk ! a piszkos patás sátántól :ppp
2016. ápr. 25. 20:16
 13/24 anonim ***** válasza:
18%

Persze, hisz szóvá tenni, hogy nem kéne triviális dolgok miatt picsogni egész biztos a nőgyűlölet miatt teszem. A rinyáló férfiak kérdései alá is ilyen stílusban szoktam kommentelni, ennek ellenére még senki nem hívott férfigyűlölőnek.

Kettős mérce? Áááá... biztos nem.

2016. ápr. 25. 20:24
 14/24 anonim ***** válasza:
93%
Haha! Meg is látszik az amit az egyik kommentelő írt, hogy 5-6 ilyen megkeseredett b*lfasz ír mindenhova, akik ezt magukra vették és ide is kommenteltek. Az ilyen 60% alattiak.. :)
2016. ápr. 25. 20:42
 15/24 anonim ***** válasza:
3%
#14 a bánat bélelje ki a bőröd :ppp miért keseríted meg az életem,nekem is 60% alatt van. ha több lesz majd akkor jobb lesz? :)
2016. ápr. 25. 20:49
 16/24 anonim ***** válasza:
88%
Valamilyen szinten megértem őket. Az ember, ha folyamatosan csak csalódás éri a másik nemmel kapcsolatban (hangsúlyozom csak csalódás, semmi pozitív jel éveken, netán egy életen keresztül), akkor az emberben kétféle torzulás jöhet létre. A másik nem hibáztatása (nő~ illetve férfigyűlölet), vagy önmagunk hibáztatása (öngyűlölet). Nekem utóbbi alakult ki, de szerencsére kilábaló állapotban vagyok, elégedett vagyok magammal. Nem mintha ettől bármit is változtak volna a nőkkel kapcsolatos esélyeim.
2016. ápr. 25. 20:52
 17/24 anonim ***** válasza:
91%
Mert frusztralt pattanasos kamaszok es korai huszasok irogatnak ide akik kb csak ujsagban lattak not
2016. ápr. 25. 20:56
 18/24 anonim ***** válasza:
86%
Irigység keserűség meg azért egy jó nagy adag felelősséghárítás...és voilá máris egy egész nem felel egyetlen egyed negatív tapasztalataiért. Annyira röhejes, hogy nem tudom komolyan venni őket.
2016. ápr. 25. 21:07
 19/24 anonim ***** válasza:
38%
igen ,nőt akarok,miért nem jut? 👄👣👣👣
2016. ápr. 25. 21:43
 20/24 anonim ***** válasza:
16%

A nők nem bírják a kritikát. Bennük az a kép él saját magukat illetően, hogy velük minden a legnagyobb rendben és mindenki más hülye, csak ő helikopter. Éppen ezért, ha valaki kritizálni meri őket, akkor ők azt úgy éli meg, mintha valaki az ő tökéletességüket merné mocskolni és, mivel alapvetően érzelmi alapon, vagyis irracionálisan gondolkoznak, így erre nem tudnak normálisan reagálni és kapásból áldozatnak állítják be magukat, ergo jön a jól ismert "te nőgyűlölő paraszt" szöveg, holott egy racionálisan gondolkodó ember ilyenkor azt teszi, hogy megvizsgálja az őt ért vádakat, magába néz és eldönti, hogy valósak-e, aztán ennek tükrében reagál a vádlóra, csakhogy ehhez szükségeltetik némi önkritika, amivel a nők nagy része (spolier alert) nem rendelkezik, mivel, és itt most visszakanyarodunk az eredeti állításhoz, tökéletesnek hiszik magukat, vagyis kritizálhatatlannak és az őket érintő problémák számukra mindig kívülről érkezők, sosem belőlük fakadóak. Ha dagadtak és nem kellenek senkinek, akkor a férfiak ízlését kritizálják, mert nem képesek érzékelni a nőies vonalaikat, ha idegesítőek, akkor szintén a férfiakat okolják, mert intoleránsak mások viselkedésével kapcsolatban, vagyis a probléma mindig másoktól ered, sosem bennük gyökeredzik - legalábbis ők ezt így látják és ezért látnak minden őket ért kritikát nőgyűlöletnek.

Ja bocs, elfelejtettem, hogy érzelmi alapon vitázó emberek vannak itt, szóval gondolom nem jött át a szövegem lényege.

2016. ápr. 25. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!