Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van itt ennyi nőgyűlölő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van itt ennyi nőgyűlölő hozzászóló?

Figyelt kérdés
A női kérdés feltevők ebben a kategóriában le vannak húzva, nem sok normális válasz érkezik a kérdéseikhez.
2016. ápr. 25. 19:47
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
70%

Igen 20-as, és tegyük hozzá a sikertelen férfiak is mindig másokat okolnak, sosem néznek magukba.

Szóval ez mindkét félre igaz ha már itt tartunk.

2016. ápr. 25. 22:20
 22/24 anonim ***** válasza:
79%

# 20

Látnád kedves húszas, milyen logikátlanul fröcsögő privát üzeneteket kapok a nagybecsű férfi társaidtól, akik itt picsognak hogy így-úgy nem jut nekik nő, közben meg annyi a titka hogy full gyökerek, de persze ez nem lehet igaz mert ők tökéletesek.

Én egy olyan nőt sem ismerek, aki nem önmagában keresné a hibát, ha nem talál magának párt. A legtöbb nők által feltett kérdés is arról szól, hogyan találhatna párt, valamint mi a baj vele. A "férfiak" meg kb. csak nyüszögnek hogy a gonosz lányok mindig lepattintják őket.

2016. ápr. 25. 23:15
 23/24 anonim ***** válasza:
28%
A srácok többször élnek meg konkrét visszautasítást, és nyilván nem azok fognak ide feljönni rinyálni, akiknek minden jó az életükben. Ez persze kombinálódik azzal, hogy a legtöbb ember kudarc esetén mindenkit kikiált bűnösnek, csak magát nem, mert az kényelmesebb, és szereti megideologizálni, hogy miért az a szemét, aki őt kikosarazta. Az a vicces, hogy még a zokogó testvériség fixa ideái is ütik egymást néha... van, aki szerint csak a pénz számít, van, aki szerint csak a külső stb... :D.
2016. ápr. 26. 11:16
 24/24 anonim ***** válasza:
35%
20-as, szerintem ez pont fordítva van. :D Ha egy nő egyedül van, régóta nincs társa, de vágyik rá, akkor folyamatosan magában keresi a hibát, hogy "biztos túl kövér vagyok", "nem vagyok elég csinos", stb. Főleg, hogy az egész női nembe az van belenevelve, hogy mindig meg kell felelni valakinek, ez ömlik ránk az egész médiából. Ti, férfiak meg folyamatosan a nőkben keresitek a hibát, ha nem jön össze egy barátnő, pedig az igazság az, hogy a többségetek azért van egyedül, mert nem csak csúnyák, de gyökerek is vagytok.
2016. ápr. 27. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!