Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 21 évesen még szűz vagyok és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 évesen még szűz vagyok és nagyon szeretnék ezen változtatni, hogy kell csajozni?

Figyelt kérdés

#Sjdhdhdh
2024. ápr. 23. 12:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Hat hozzam pl életem alatt max kétszer jöttek oda, pedig elég szexi vagyok. Az élet nem igazságról meg igazságtalanságról szól. Persze, picsoghatsz minden miatt, de nem változik tőle semmi.
2024. ápr. 23. 18:17
 12/14 anonim ***** válasza:
31%

8: De hát akkor miért szeretnél barátnőt?

Lehet, nem mered megérinteni, megpuszilni.

Ha ő nyúl feléd, megrémülsz...

2024. ápr. 23. 21:39
 13/14 anonim ***** válasza:

"társkeresőket meg már próbáltam és nem voltak jó élményeim"

Melyik irodánál voltál?

2024. ápr. 23. 21:45
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Koncert? Én szoktam ismerkedni, de fura lenne, ha egy mellettem álló vadidegen megszólítana.

Ha nincs baráti köröd, marad a net. Sok embert ismerek, akik ott jöttek össze.

2024. ápr. 23. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!