Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan csórósági szint ami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan csórósági szint ami egyértelműen alkalmatlanná tesz valakit párkapcsolatra?

Figyelt kérdés

Nem arra irányul a kérdés hogy pénzésesnek állítsák be a nőket vagy hasonló

Csak érdekel hogy lehet e valaki annyira szegény hogy kimondottan csak az miat ne lehessen partnere

DE ha mondjuk egy pasi annyira csóró hogy egy buszjegy vagy akár egy séta közben vett üdíttő is komoly érvágás számára és azt eredményezi hogy nem lesz mit enni akkor kijelenthetjük neki nem lehet kapcsolata?

Hiszen elvileg úgy nem lehet kapcsolatot működtetni hogy az ember nem csinálhat semmit együtt csak dolgozik és ül otthon

2024. ápr. 22. 20:38
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ilyen szint. Itt, ezen az oldalon mindig feljön példaként, hogy még a csöveseknek is van párja. Nos, akkor ennél csóróbb hogyan lehet valaki?
2024. ápr. 23. 06:01
 22/28 anonim ***** válasza:
19%
12. Egyáltalán nem az! Szerintem ez így korrekt. Csak után ne legyen megsértődés, meg leszólogatás, ha egy férfi is ezt várja el.
2024. ápr. 23. 07:21
 23/28 anonim ***** válasza:
71%

"13 tehát a randin téged nem a másik ember érdekel hanem hogy valami drága szórakoztató program legyen? Egy párkapcsolat csak az élvezetek hajhászolásáról szól?"

Na, jól érzékeltem, hogy megint a szokásos provokáció megy:-) Attól még érdekelhet a másik, hogy mondjuk egy margitszigeti séta során szeretnék megenni egy fagyit/meginni egy üdítőt. Ha a másiknak nincs erre se pénze (saját fogyasztást fizetni), hívjam meg én minden randin, vagy sose fog fogyasztani sehol semmit, meg egy belépőjegyes programra se megyünk? Ja, és csak az a környék jöhet szóba, ahol lakik, mert ugye neki buszjegyre se telik? Szerintem egyenesen trollkodsz.

2024. ápr. 23. 08:35
 24/28 anonim ***** válasza:
74%

"Egyáltalán nem az! Szerintem ez így korrekt. Csak után ne legyen megsértődés, meg leszólogatás, ha egy férfi is ezt várja el."

Miért gondolod, hogy lenne? Csak hogy kötekedhess? Engem érdekelne nagyon, hogy az eredeti rám reagálónak mégis miért anyagias a 50-50. Ebben segíts, ne általad kitalált szituációban.

2024. ápr. 23. 10:09
 25/28 anonim ***** válasza:
56%

24. Mert csak az orráig lát, és azt hiszi, hogy a nőnek nincsenek, problémái. Csak kivesznek egy kapcsolatból, csak kapnak. Nincs benne annyit empátia, hogy elhiggye a nőknek is nehéz. Valami ilyesmi. De csak tippelek persz! 🤷

Gondolni pedig azért gondolom, mert már kaptam meg nőktől ezt.

De az mindegy mert úgyis az lessz hogy nem igaz……

2024. ápr. 23. 10:19
 26/28 anonim ***** válasza:
57%

De ez matek. Ebbe nem kéne érzelmeket keverni.

Ha nőként bele akarnék ülni a készbe: anyagias vagyok.

Ha nem akarom, hogy a férfi üljön be a készbe: anyagias vagyok.

Egy férfi soha nem anyagias?

2024. ápr. 23. 10:24
 27/28 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem engedd el, egyszerűen nem normális!
2024. ápr. 23. 10:27
 28/28 anonim ***** válasza:
47%

Én azt hittem hogy nincs!

De az exem azt mondta hogy mi azért nem költözhetünk össze, mert nem jönnénk ki anyagilag. Én albérletben, ő meg mamahotelben.

Úgyhogy kidobtam a p.ba és azóta férjem van!

Pedig tök jól el volt az exem, heti kétszer járt hozzám szexelni, sosem vártam el semmit, könnyű volt neki!

Csak amikor folyton kikerülte a témát, meg elkezdett az anyagiakról beszélni akkor telt be a pohár.

Remélem azóta talált magának olyat akivel ki tud alakítani egy igazi egészséges párkapcsolatot. 50 felett már illett volna!

2024. ápr. 23. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!