Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan csórósági szint ami egyértelműen alkalmatlanná tesz valakit párkapcsolatra?
Nem arra irányul a kérdés hogy pénzésesnek állítsák be a nőket vagy hasonló
Csak érdekel hogy lehet e valaki annyira szegény hogy kimondottan csak az miat ne lehessen partnere
DE ha mondjuk egy pasi annyira csóró hogy egy buszjegy vagy akár egy séta közben vett üdíttő is komoly érvágás számára és azt eredményezi hogy nem lesz mit enni akkor kijelenthetjük neki nem lehet kapcsolata?
Hiszen elvileg úgy nem lehet kapcsolatot működtetni hogy az ember nem csinálhat semmit együtt csak dolgozik és ül otthon
Rengeteg nagyon csóró pár van, de én átlagos anyagi helyzetű nőként nem szeretnék olyannal randizni, aki még a saját üdítőjét sem tudja kifizetni. És gáznak tartom ezt a készbe beleülős dumát, arra megy ki a kérdés, hogyha nem jó egy nőnek minden randin a parkban sétálgatás otthonról hozott csapvízzel, akkor már aranyásó:-) De nem is értem, én nőként se randiznék úgy, hogy egy árva fillérem sincs szórakozásra.
12: Itteni inceleknek minden anyagias meg felszínes, amit egy nő csinál.
9,12 jó tudod mit felmentetelek, neked soha nem kell ránézned csóró pasira csak ne spamelj tovább
Nem is hozzád ilyen gazdag sznobokhoz szólt a kérdés, nyilván egy csóró pasi nem a te prédád
13 tehát a randin téged nem a másik ember érdekel hanem hogy valami drága szórakoztató program legyen? Egy párkapcsolat csak az élvezetek hajhászolásáról szól?
Le kéne venni a szemellenzőt és kijönni a való életbe
14, teljesen átlagos vagyok. Bárcsak gazdag lennék.
Szerinted aki olyan rossz helyzetben van, hogy ennire nem telik, annak az a legnagyobb baja, hogy nincs nője?
15 akinek saját ingatlana (főleg egyedül) van az nagyon gazdag ember, nemhogy venni a mai fizetésekből egy albérletet is képtelenség kigazdálkodni
De akkor ezek szerint a párkapcsolat a gazdagok privilégiuma
Miért van az, hogy mindig az magyaráz az aranyásókról akinek aranya sincs? Luxus életet mástól elvárni és inni egy üdítőt egy randin ami nem séta azért a skála két véglete.
Ki milyen társat keres, van a szintjén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!