Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor írnál ilyet a másiknak?
Kb 1.5 éve szakítottunk, de egyikőnk sem tudott akkor még elköltözni, így 1 évig együtt éltünk még. 1-2 hónapja elköltöztem, és most újra elkezdtünk beszélgetni. Jött téma a téma után, és szóba került az egészség, a kaják és a sport, és "elhangzott" egy olyan mondat, hogy az elmúlt egy évben meglátszott rajtam, hogy elkezdtem többet enni.
Ez azt jelenti, hogy számára már zavaróan sok lett rajtam a felesleg?
Én vagyok a férfi.
Ez azt jelenti, hogy érdekből volt veled, sosem a személyed miatt. Zéro érzés volt a nőnél, sem az elején, sem közben, sem a végén.
Érdek. És az ilyen apró nüansznyi cseppek mutatják meg a valóságot, annak aki figyel és aki a szinházi előadás mögé akar látni.
Nem veled van baj kisöreg, azzal aki azt a mondatot leírta. És tudod mi lesz a vége az ilyennek: macskásnéni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!