Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem megy nekem az online ismerkedes?

Figyelt kérdés

Egyszeruen nem jutok 1rol a 2re vele. Tragikusan nem alakul ki semmi az osszes beszelgetes elhal vagy eltunnek. 1 eve probalkozom. Tenyleg csak azt huzom aki tetszik nem mindenkit. Van is talalat. Beszelgetes elindul aztan elhal. Az is annyi h kikerdez aztan ha dobok is temat 2szoban valaszol. Talit nem kernek. Van h napokig nem valaszolnak. Aztan 3 sor es megint semmi. Aaaa nagyon nem jo ez igy.

Pedig korban hozzam illoket valasztok ki. Mintha be lenne mindenki fasulba.

Masnal is ez a helyzet?

2024. ápr. 21. 08:46
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Normalizálódó elvárások alatt arra gondolok, fiatal korodban még nem vagy teljesen kiforrott személyiségű, még jobban képes vagy változni és persze fogsz is, hisz fiatalon módosulhatnak a céljaid, vágyaid, stb. Kész emberként, úgy 30 felett már remélhetőleg sokkal jobban tudod, milyen ember vagy és milyen társra vágynál, kit keresel, és mit vársz egy kapcsolattól. Nyilván mindenkinek másak az elképzelései ezekre vonatkozóan. Kb. erre gondoltam.
2024. ápr. 21. 14:26
 22/24 anonim ***** válasza:

Bocs, azt hittem pasi vagy. Azoknak nem szokott menni online (se).

Nálatok a matek a baj.

Nőként, ha szelektálsz, csak azt húzod el, aki első látásra is elég jó, akkor mondjuk az a jelöltek 20%-a.

Akiket a többi lány is jobbra húz.

Mivel "csak" kb háromszor annyi férfi van a népszerűeknek van miből válogatni, sőt lesznek olyan lányok, akik rámenősebbek, hogy elérjék a céljaikat.

Két lehetőség van, vagy te is rámenősebb vagy, igyekszel azt nyújtani, amit a kiszemelt férfi keres, vagy több mindenkit húzol jobbra, hogy legyenek olyanok, akik azt nyújtják, amit te vársz.

2024. ápr. 21. 14:34
 23/24 A kérdező kommentje:

Inkabb 10bol 1

A legtobb pasinal nincs leiras, 1-2 dolog van kitoltve, normalis kep sincs. Tobb profillal van, szeretot, alkalmi szexet akar, tul messze lakik, kuksore extrem, kutyaja van (allegrias vagyok a allatszorre kutya macska eger horcsog stb.) Mindig atnezem a profilt. Hiaba "jopasi" ha nem uti meg masban a mercet akkor kuka. Vagy tolem idegen kedvencei vannak. Tul jokepu is kuka vagy a nagyon retusalt, reginek tuno, mutermi fotokat sem szeretem. Autoban ulok mert meno vagyok, izomkolosszus, katona rendor kuka. Nagyon komoly merges vagyok arckifejezes kuka. Dohanyzo kuka.

Egy normalis alkatu nem elhizott de pocak siman belefer aputestu 170cm feletti. Lehetoleg mosolygos kepu, huncut szemu. Nem art ha nem kopasz. Ennyit a kulsorol.

Leiras, 1-2 gondolat legyen, de ne frocsoges, elvaras, klise, idezet, carpediem.

Nekem majdnem mindegy mit dolgozik (katona rendor tsa ne!) De legyen meloja. Eljen meg belole ahogy neki jo. Szeresse a munkajat, ha nem valtson. Ne nekem nyafogjon h szar. Nem art ha van hol laknia (tolem egy sator is lehet). Kocsi nem erdekel. A penze sem. (Kosz van nekem is)

Ami viszont fontos tisztasag, normalis ruha, higienia, kommunikacios kezzzszseg, laza viselkedes.

Nem gondolom h ez sok elvaras lenne, persze nagyresze nem kobe vesett.

Bar ha leirom h legyen melod akkor maris furan neznek ram 😅 vagy h nem art ha tudsz barmirol beszelgetni. Ez utobbin bukik el alt a legtobb pasi.

2-3 nap csevely utan hivjon mar el. (Mar ha addig sikerul fenttartani a csevelyt) Ne nekem keljen a randevura rakerdezni. Es ne varja el h udvaroljak. Ne nekem kelljen leszervezni mikor hova. Legyen mar ferfi es mondjon egy helyet, kb. idot.

2024. ápr. 21. 15:47
 24/24 anonim ***** válasza:
#23 Tetszik ez a leírás, még igaz is rám mindegyik. Bár azt nem írtad, hogy hány éves legyen. Szóval lehet, hogy túlkoros lennék a keresésedhez. :D
2024. ápr. 22. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!