Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet manapság nem online...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet manapság nem online párt találni?

Figyelt kérdés
Egyre inkább úgy tűnik, lehetetlen. Egyre kevesebb az olyan fiú, akiben van elég bátorság és odamegy a lányhoz, vagy aki egyáltalán szingli és párkapcsolatot szeretne.

2024. jan. 17. 21:42
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
51%

Ugyanott ahol eddig, bárhol. Iskola, ismerősökön keresztül, sportesemény és had ne soroljam.

A kérdésedből ítélve lány vagy, ha jól nézel ki, valamelyik fiú így is úgy is odafog menni hozzád. De ha valaki megtetszik neked, te is odamehetsz nyugodtan beszélgetni.

2024. jan. 17. 21:51
 2/25 A kérdező kommentje:

#1 köszi a választ!:)

Azt hiszem, kicsit keveset járok olyan társaságba, ahol lennének velem egykorú fiúk is.

2024. jan. 17. 21:53
 3/25 anonim ***** válasza:
42%
Én meg férfiként nem találok ilyet. Amúgy se lehet ma már egy nőhöz odamenni, mert ha megszólítod az már szexuális zaklatás, és amúgy is 100-ból csak 101 lány van aki foglalt.
2024. jan. 17. 21:55
 4/25 A kérdező kommentje:

#3 mindkét félnek nehéz szerintem.

Nem mindegy, milyen körülmények között és mivel szólítod meg a nőt, de igaz, hogy manapság sok esetben ez lehet ijesztő is:D akár jóképű az illető, akár nem.

2024. jan. 17. 21:57
 5/25 anonim ***** válasza:
67%

Én fiatal (tizen éves) koromban szórakozó helyeken ismerkedtem vagy a baráti társaság adta lehetőségeken belül. Az is mind zsákutca lett.

Aztán megpróbáltam neten, mióta vége lett egy hosszabb kapcsolatomnak (ő írt rám facen).

Össz-vissz 3 csajnál próbálkoztam be facen az elmúlt 1 évben. De mind a 3 olyan volt, hogy a múltban láthattuk már egymást (közös suli, ismerős stb…) szal nem teljesen 0-ról indultam. Az egyiknek pasija van pár éve, ő ezt szépen kultúráltan elmondta és megérettem, hogy off-os a dolog. A második vissza sem írt (1 napra rá kitette a pasijával a képet). A harmadikkal nagynehezen összejöttünk de pár hónapot tartott az egész mert 4-en voltunk neki egyszerre (lebukott).

Lehet túl korai leszűrnöm de neten összeszedhető csajok java csak olyan akiknek nem elég 1 f*sz (haverok is ezt mondták).

Szóval én sem tudom hol ismerkedjek már (közel a harminchoz) értelmes megbízható nőkkel. Szórakozó helyeken max 1-2 alkalmas csajok vannak, facen aki visszaír csak férfi “háremet” akar tartani.

Szerintem már ott csesztem el, hogy nem tizen évesen fogtam meg komolyan valami értelmes csajt. Mert a normálisak java már mind feleség.

De ez van. Még 3 évig próbálkozok, ha nem jön össze normális akkor ott r*hadjon meg az egész és élek magamnak életem végéig:).

2024. jan. 17. 22:06
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Manapság nem lehet leszólítani senkit. Ez egy hülyeség, hogy szólítsd le, mert ijesztő és zaklatásnak is veszik.

Csak úgy lehet, ha közös programon vagytok és lát egy kicsit előtte tevékenykedni és valahogy elkezdtek beszélni.

2024. jan. 17. 22:06
 7/25 A kérdező kommentje:

#5ös, azért te se vagy még matuzsálem, lehet majd akkor jön a megfelelő nő, amikor nem számítasz rá!

Engem is zavar, hogy hátha még gimiben kellett volna találnom valakit, pedig nemrég jöttem ki onnan:/

2024. jan. 17. 22:09
 8/25 anonim ***** válasza:
44%

#7 Nem a bátorság itt a kérdés, hanem hogy a sokadik lekoptatás, beoltás után elengeded a dolgot.

Mert manapság nem divat szimplán nemet mondani, hanem flegmán be kell szólni.

2024. jan. 17. 22:20
 9/25 A kérdező kommentje:
#8 bocsi, nem, én sem a bátorságról beszéltem. Én is tapasztaltam már bunkózást, de szerencsére nem mindenki egyforma. Engem utasítottak vissza már kedvesen is.
2024. jan. 17. 22:22
 10/25 anonim ***** válasza:
68%
#5 akkor rólad is mondjuk, hogy biztos nem vagy normális, mert a normális pasik java ennyi idősen már férj? Rohadtul semmi köze egy ember értékének ahhoz, hogy házas-e vagy sem. Ismersz te egyáltalán házas embereket? Mert én a többséget kicsit sem irigylem, inkább az egyedüllét, mint egy olyan partner…
2024. jan. 17. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!