Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet manapság nem online párt találni?
Mindenhol azt mondják , hogy kint az életben....
Csak ott senkinek nem jó, mindenhol mindenki csak a kifogásokat szajkózza... itt ezért ne ott azért ne.
Nagyon sok nőnél próbálkoztam anno baráti társaságban, sport által, fesztiválon ésatöbbi, 18-ból 1 mondott igen.
---> ez már 8 éve volt.
Azóta élőben még annyira sem vesznek emberszámba mint előtte.
És ha 20-ból 20 nő elutasítja az embert akkor az egésztől elmegy a kedve.
Szóval vagy történik csoda , akár társkeresőn, de ha nem akkor én már nem kezdeményezek élőben senkinél sem.
#14 Akkor te még igen csak szerencsés vagy azzal a 18/1 aránnyal, az több mint 5%-os találati arány.
Nekem 0/40+ a találati arányom közel 28 éves koromra. Azért szívesen cserélnék veled.
Tudod van egy olyan mondás, hogy “Egy nő azzal b*szik akivel akar egy férfi akivel tud, egy férfi azzal házasodik akivel akar és azzal b*szik akivel tud”.
Szóval nekem nem kell egy olyan nő akinél 3-4-5-en vagyunk egyszerre képben mert kell a “tartalék” ha az egyik megunja. Nekem egy olyan királynő kell aki csak nekem él és fordítva!
Férfiként sokkal nehezebb szerintem egy hűséges normális nőt találni a mai anyagias világban, nem nem azt mondom, hogy csoró vagyok de nem
Fogom minden megtakarításom és pénzem egyetlen nőre pocsékolni randik alatt aki lehet csak az ingyen kaja reményében b*szik ezzel azzal, hogy spóroljon (igen sok ilyen van sajnos…).
Akinek tényleg kellesz azt fel fogod ismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!