Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet manapság nem online...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet manapság nem online párt találni?

Figyelt kérdés
Egyre inkább úgy tűnik, lehetetlen. Egyre kevesebb az olyan fiú, akiben van elég bátorság és odamegy a lányhoz, vagy aki egyáltalán szingli és párkapcsolatot szeretne.

2024. jan. 17. 21:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
75%
Múltkor az uszodában leszólítottam egy lányt. Úgy lesokkolódott, hogy hazament.
2024. jan. 17. 23:29
 12/25 anonim ***** válasza:
56%
Köszönd a metoo-nak: ha egy nőt egy neki nem tetsző férfi szólít le, azt manapság zaklatásnak veszik.
2024. jan. 18. 07:57
 13/25 anonim ***** válasza:
10%
Nincs mese, nekünk nőknek kell a kezünkbe venni a kezdeményezést. Nem is baj, úgyis mi döntünk arról, hogy lesz-e szex vagy se. Akkor kíméljük meg a fiukat a felesleges kőröktől.
2024. jan. 18. 08:47
 14/25 anonim ***** válasza:
90%

Mindenhol azt mondják , hogy kint az életben....

Csak ott senkinek nem jó, mindenhol mindenki csak a kifogásokat szajkózza... itt ezért ne ott azért ne.

Nagyon sok nőnél próbálkoztam anno baráti társaságban, sport által, fesztiválon ésatöbbi, 18-ból 1 mondott igen.

---> ez már 8 éve volt.

Azóta élőben még annyira sem vesznek emberszámba mint előtte.

És ha 20-ból 20 nő elutasítja az embert akkor az egésztől elmegy a kedve.

Szóval vagy történik csoda , akár társkeresőn, de ha nem akkor én már nem kezdeményezek élőben senkinél sem.

2024. jan. 18. 09:00
 15/25 anonim ***** válasza:
0%
#13 műttesd is át magad egyből férfivá, de ne a feminin finomságot gyalázd azzal, hogy te nyomulsz férfiakra.
2024. jan. 18. 09:03
 16/25 anonim ***** válasza:
55%

#14 Akkor te még igen csak szerencsés vagy azzal a 18/1 aránnyal, az több mint 5%-os találati arány.

Nekem 0/40+ a találati arányom közel 28 éves koromra. Azért szívesen cserélnék veled.

2024. jan. 18. 13:24
 17/25 anonim ***** válasza:
És mi a helyzet az özvegyekkel? Örökre egyedül 40+-osan? Velem egykorúak már java részük foglalt vagy csak egyszerűen nem jön össze. F vagyok, szóval nem várok max nőktől levelet.
2024. jan. 18. 15:29
 18/25 anonim ***** válasza:
Shol
2024. jan. 18. 19:50
 19/25 anonim ***** válasza:
0%

Tudod van egy olyan mondás, hogy “Egy nő azzal b*szik akivel akar egy férfi akivel tud, egy férfi azzal házasodik akivel akar és azzal b*szik akivel tud”.

Szóval nekem nem kell egy olyan nő akinél 3-4-5-en vagyunk egyszerre képben mert kell a “tartalék” ha az egyik megunja. Nekem egy olyan királynő kell aki csak nekem él és fordítva!

Férfiként sokkal nehezebb szerintem egy hűséges normális nőt találni a mai anyagias világban, nem nem azt mondom, hogy csoró vagyok de nem

Fogom minden megtakarításom és pénzem egyetlen nőre pocsékolni randik alatt aki lehet csak az ingyen kaja reményében b*szik ezzel azzal, hogy spóroljon (igen sok ilyen van sajnos…).

Akinek tényleg kellesz azt fel fogod ismerni.

2024. jan. 21. 23:06
 20/25 A kérdező kommentje:
#19 hát ez elég durva a nőkkel szemben...:D Azért nem kell általánosítani egy-két rossz példa alapján, na meg azért a férfiakat sem kell félteni, aki csak azért találkozgat egyszerre több nővel is, hogy hol az egyikkel menjen ágyba, hol a másikkal...
2024. jan. 22. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!