Hogyan lehet manapság ismerkedni?
Figyelt kérdés
Nem nagyon van időm eljárni, ezáltal eléggé leszűkül a lehetőségeim köre. Vannak barátaim, de szeretnék nyitni, ismerkedni. 30+ nő vagyok. Párom is van, tényleg csak beszélgetni, barátkozni szeretnék. Lehetőleg anyanyelven, leginkább online. Köszönöm!2023. okt. 31. 19:21
1/9 anonim válasza:
Pl.: itt, szívesen beszélgetnék csak úgy. Inkább külföldi oldalak vannak, amik jobban megbízhatóak, de egyet-kettőt lehet magyarban is találni. (F41)
2023. okt. 31. 19:27
2/9 anonim válasza:
Esetleg ha van valamilyen konkrét érdeklődési köröd, kereshetsz csoportokat, amik azzal foglalkoznak, vagy esetleg elkezdhetsz szakmát is tanulni abba az irányba, ahol szintén lehet ismerkedni emberekkel. Én is ezt tettem,sokkal kevésbé érzem magam magányosnak azóta
2023. okt. 31. 20:06
3/9 anonim válasza:
Mi az anyanyelved? Csak hogy így kiemelted?
2023. okt. 31. 20:08
4/9 anonim válasza:
Esetleg a hobbiddal kapcsolatban nem tudsz ismerkedni?
2023. okt. 31. 21:02
5/9 anonim válasza:
Amikor Gizi keresi a következő liánt. Szép! ;-)
2023. nov. 1. 07:31
6/9 A kérdező kommentje:
Pedagógus vagyok, nem szeretnék más irányba szakmát tanulni. Magyar az anyanyelvem, elkommunikálgatok angolul, de jobb lenne magyarul. Azért írtam ezt, mert külföldi chat, ismerkedős appok vannak, de ennyire nem vagyok penge angolul. A hobbim mostanában a munka utáni pihenés :D
2023. nov. 1. 18:17
7/9 anonim válasza:
Az jó hobbi!🙂
Mondjuk akkor a hobbidból kiindulva nehéz nehéz lesz barátokra szert tenni,🙂 bár az igaz hogy sokaknak lehet az a hobbijuk.😉
2023. nov. 1. 19:15
8/9 anonim válasza:
Szia. Ha még aktuális, és gondolod írj és beszélhetünk. Én 46 F vagyok, és hasonló barátra vágyom.
2023. nov. 12. 13:52
9/9 anonim válasza:
Esetleg tematikus Facebook csoportok?:) Blogok, Youtube-közösségek akár.
jan. 18. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!