Hol lehet manapság egyszerűen lányokkal ismerkedni, úgy, hogy az ne legyen gáz, kínos és ne nézzenek hülyének ?
Első sorban simán ismerkedni, barátkozni szeretnék. Ha ebből esetleg alakul valami komolyabb vagy akármilyen alkalmi dolog akkor az nagyon király örülök neki de nem ez a feltétlen cél.
Van egy nagy baráti köröm de fiúk vagyunk mind... és mindig mondják, hogy jajj miért nem hívok lányokat ha elmegyünk valahova vagy valami buli van és már nagyon unom. Illetve engem is zavar hogy nincsen egy ilyen kimondottan vegyes "bandánk" Van pár lány barátom de ő velük mindig külön külön találkozom nem is ismerik egymást meg a barátaim nagy részét sem. És nem is találkozunk annyit. Szeretnék új embereket megismerni de azt tapasztaltam hogy lányokat nagyon nehéz. Mindig attól félek, hogy gáz meg kínos a szitu vagy kiröhögnek stb... Néha próbálkozok buliban vagy pubokban de ezek eléggé hamar ellaposodnak. Néha kapok face elérhetőséget de nem merek keresni őket vagy ilyenkor 1 tali után már nem gáz ha írogatok ? Nem értem az olyan embereket akik hetente csomó új embert ismernek meg aztán annyit látok facebookon, hogy megint 20 új ismerőse van... engem meg mintha kerülnének az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!