Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik az a közeg ahol egyszerűen lehet ismerkedni?
Szerintem teljesen ismeretlenül szinte lehetetlen (persze vannak kivételek) ismerkedni.
Miért?
Vadidegen emberektől általában tart egy picit az ember mindig.
Mit akar? Mit fog csinálni? Nem fog elrabolni? stb. stb. ezek átfutnak az ember agyán. Főleg pl. az utcán vagy este.
Szerintem barátokon keresztül lehet talán egyszerűen ismerkedni.
Ha együtt elmentek valahová, bemutathatnak egymásnak, tudsz róla kérdezni.
Sokan írják, hogy könyvtár, buli, koncert stb. lehet ismerkedni.
De, hogy könyvtárba odamész egy olvasó vagy könyvet kereső lányhoz/fiúhoz szerintem jó eséllyel sikertelenül fogsz próbálkozni.
Cáfoljatok meg, ha nem így van!
Kíváncsi vagyok én is a többi válaszra, régóta foglalkoztat ez a kérdés engem is.
F20
neten
rengeteg ember ismerkedik neten a korosztályodban is, és egyáltalán nem ciki. nekem több ismerősöm ismerkedett meg neten, nem egyből házasság lett. és tényleg nem ciki, ők is felvállalják és büszkén mesélik, hogy neten ismerkedtek.
a másik talán, ami jó lehet, ha az érdeklődésednek megfelelő helyen próbálkozol. akár egy sportot elkezdeni, amit régóta tervezel, edzőteremben szervezett foglalkozás keretében, valamilyen zenesuli (hangszer), amatőr színjátszás, vagy ilyesmi.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!