Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem megy nekem az online ismerkedes?
Egyszeruen nem jutok 1rol a 2re vele. Tragikusan nem alakul ki semmi az osszes beszelgetes elhal vagy eltunnek. 1 eve probalkozom. Tenyleg csak azt huzom aki tetszik nem mindenkit. Van is talalat. Beszelgetes elindul aztan elhal. Az is annyi h kikerdez aztan ha dobok is temat 2szoban valaszol. Talit nem kernek. Van h napokig nem valaszolnak. Aztan 3 sor es megint semmi. Aaaa nagyon nem jo ez igy.
Pedig korban hozzam illoket valasztok ki. Mintha be lenne mindenki fasulba.
Masnal is ez a helyzet?
Én ezeket férfi oldalról tapasztalom. Én arra jöttem rá, hogy tényleg nincs semmi hobbijuk, ami érdekelné őket. Azért keresnek pasit /vagy vannak fent, hogy valaki szórakoztassa őket.
Fordított esetben nem tudok nyilatkozni. De szerintem ők is szimplán unalomból vannak fent.
Nem szorakoztatni vagyok
Es nem perverz vagyakat online kielegiteni
Persze belefer par bok flort az elejen de vagy semmi vagy tultolja vagy kismillio emotikont tol be a chatbe. 18db puszi meg szivecske hegyek. - ezek nem komunikacio plane nem ha elmult az ember 30 eves.
Nem gondolom h tarsadalmi statusszal kellene kitunni. Amugy van melom lakhatasom kocsim szoval ezek nem igazan erdekelnek h van e a masiknak vagy nincs.
Valogatas. Aki szimpi kep alapjan van leiras!!! Par sajat gondolat az johet. A klisek, idezetek, kepnelkul vagy nem megfelelo keppel (napszemuveg kitakart stb..) kuka. Hiaba "jopasi"...
De igen szerintem is sokan vagy unalombol vagy a parjuk mellol ...
Lassan feladom es macskas no leszek aki a karosszekben horgolgat 🤣
Pontosan.
Es most irhatom h regen ez is jobb volt.
Szerintem az is benne van, hogy ez egy kicsit "kényszer" sokunknak. Nem így szeretnénk ismerkedni, csak nem nagyon maradt más lehetőség. Ez a hozzáállásunkon is meglátszik. Én töröltem magam, amikor már annyira kiégtem, hogy azt éreztem, képtelen vagyok belekezdeni is a chatelgetésbe egy újabb férfival, de sokan maradnak, erőltetik tovább, mert tényleg nincs más. És akkor ez ilyen lesz...
Nem tudom, mi a megoldás, mert azzal, hogy töröltem magam, csak annyit értem el, hogy nem ismerek meg senkit, el sem kezdődik semmi, csak a környezetemben lévő foglalt pasikat lesegetem, annyira nincs más. Ez sem jó. De kiégve maradni tovább, erőltetni sincs értelme.
"az elvárások pedig normális esetben realizálódnak"
Ez alatt mit értesz?
Kiesnek a tulzott elvarasok.
Pl legyen magas, nagy farok, sok love... Es a szokasos klisek.
Mar h legyen foga, ki tudja mosti a gatyajat es kepes legyen etterembe enni bofoges nelkul 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!