Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem megy nekem az online ismerkedes?

Figyelt kérdés

Egyszeruen nem jutok 1rol a 2re vele. Tragikusan nem alakul ki semmi az osszes beszelgetes elhal vagy eltunnek. 1 eve probalkozom. Tenyleg csak azt huzom aki tetszik nem mindenkit. Van is talalat. Beszelgetes elindul aztan elhal. Az is annyi h kikerdez aztan ha dobok is temat 2szoban valaszol. Talit nem kernek. Van h napokig nem valaszolnak. Aztan 3 sor es megint semmi. Aaaa nagyon nem jo ez igy.

Pedig korban hozzam illoket valasztok ki. Mintha be lenne mindenki fasulba.

Masnal is ez a helyzet?

2024. ápr. 21. 08:46
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Én ezeket férfi oldalról tapasztalom. Én arra jöttem rá, hogy tényleg nincs semmi hobbijuk, ami érdekelné őket. Azért keresnek pasit /vagy vannak fent, hogy valaki szórakoztassa őket.

Fordított esetben nem tudok nyilatkozni. De szerintem ők is szimplán unalomból vannak fent.

2024. ápr. 21. 12:35
 12/24 A kérdező kommentje:

Nem szorakoztatni vagyok

Es nem perverz vagyakat online kielegiteni

Persze belefer par bok flort az elejen de vagy semmi vagy tultolja vagy kismillio emotikont tol be a chatbe. 18db puszi meg szivecske hegyek. - ezek nem komunikacio plane nem ha elmult az ember 30 eves.

Nem gondolom h tarsadalmi statusszal kellene kitunni. Amugy van melom lakhatasom kocsim szoval ezek nem igazan erdekelnek h van e a masiknak vagy nincs.

Valogatas. Aki szimpi kep alapjan van leiras!!! Par sajat gondolat az johet. A klisek, idezetek, kepnelkul vagy nem megfelelo keppel (napszemuveg kitakart stb..) kuka. Hiaba "jopasi"...

De igen szerintem is sokan vagy unalombol vagy a parjuk mellol ...

Lassan feladom es macskas no leszek aki a karosszekben horgolgat 🤣

2024. ápr. 21. 12:56
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a netes ismerkedés valamilyen szinten hat az emberek tudatalattijára, mert azzal az illúzióval kecsegtet, hát x megfelelő lenne, de nem tetszik rajta vagy benne valami, a választék nagy, hátha jön jobb, aztán mindenki kergeti az ideálját, kész az ördögi kör. Ez se jó valamiért, az se... Csak mennek a kapcsolat felvételek és utána a gyors eltűnések. Igazán megismerni egyébként két mondatból meg három fotóból nem lehet senkit. A kitartás és az érdeklődés hiányzik az emberekből, mindenki csak rohan, pedig idő kell ahhoz, hogy jobban megismerd a másikat, ezért jobb az élő ismerkedés. Már erre se nagyon nyitott senki, telefont bámulva mennek az emberek mindenhol.
2024. ápr. 21. 13:00
 14/24 A kérdező kommentje:

Pontosan.

Es most irhatom h regen ez is jobb volt.

2024. ápr. 21. 13:04
 15/24 anonim ***** válasza:

Szerintem az is benne van, hogy ez egy kicsit "kényszer" sokunknak. Nem így szeretnénk ismerkedni, csak nem nagyon maradt más lehetőség. Ez a hozzáállásunkon is meglátszik. Én töröltem magam, amikor már annyira kiégtem, hogy azt éreztem, képtelen vagyok belekezdeni is a chatelgetésbe egy újabb férfival, de sokan maradnak, erőltetik tovább, mert tényleg nincs más. És akkor ez ilyen lesz...

Nem tudom, mi a megoldás, mert azzal, hogy töröltem magam, csak annyit értem el, hogy nem ismerek meg senkit, el sem kezdődik semmi, csak a környezetemben lévő foglalt pasikat lesegetem, annyira nincs más. Ez sem jó. De kiégve maradni tovább, erőltetni sincs értelme.

2024. ápr. 21. 13:15
 16/24 anonim ***** válasza:
Pontosan, kényszer is, mert ahogy telnek az évek, a potenciális partnerek száma csökken és a lehetőségek is folyton szűkülnek, a felhozatal pedig egyre kompromisszum terheltebb, az elvárások pedig normális esetben realizálódnak.
2024. ápr. 21. 13:24
 17/24 A kérdező kommentje:
Nem gondolnam h csokken a valasztek. Inkabb modosul. Kiesnek a normalisak es a nem normalis marad.
2024. ápr. 21. 13:31
 18/24 anonim ***** válasza:
Jó, ezért írtam, hogy kompromisszum terheltebb, tök mindegy, a lényeg érthető és levonható a mondandómból.
2024. ápr. 21. 13:58
 19/24 anonim ***** válasza:

"az elvárások pedig normális esetben realizálódnak"

Ez alatt mit értesz?

2024. ápr. 21. 14:05
 20/24 A kérdező kommentje:

Kiesnek a tulzott elvarasok.

Pl legyen magas, nagy farok, sok love... Es a szokasos klisek.

Mar h legyen foga, ki tudja mosti a gatyajat es kepes legyen etterembe enni bofoges nelkul 🤣

2024. ápr. 21. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!