Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az, hogy valaki incelnek minősül, tényleg csak döntés/gondolkozásmód kérdése?

Figyelt kérdés
2024. ápr. 18. 15:14
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
51%

#10:

Bocsánat, elfelejtettem, igazából nem gondoltam, hogy közben több válaszoló is írni fog.

Egyébként miért vagy mérges?

2024. ápr. 18. 15:37
 12/42 anonim ***** válasza:
28%
#11: azért, mert ez egy jó kérdésfelvetés, amely az elején alkalmasnak tűnt arra, hogy esetleg el lehessen indítani egy normális, érdemi párbeszédet a két ellentábor között, erre próbáltam egy ezek szerint elvetélt kísérletet tenni. De az ilyen "incelkedés" meg hasonló kifejezésekkel, meg mémekre hivatkozással megint el lett komolytalanítva az egész téma. >:(
2024. ápr. 18. 15:39
 13/42 anonim ***** válasza:
48%

Az "incelkedés" miért zavaró? Incelekről szól a kérdés.

Direkt különbséget tettem sikertelen férfiak és incelek között.

Nem jó ha az ember saját magát bélyegzi meg (és nem csak más teszi vele).

Ez ugyanúgy érvényes a valláskárisultakra, vagy valamilyen mozgalom "hívőire".

Nem jó túlzásokba esni.

Egyébként incel és incel között is van különbség, némelyik még képes változtatni önmagán, de ahhoz el kéne ismernie, hogy benne van a hiba és haladni előre.

2024. ápr. 18. 15:46
 14/42 anonim ***** válasza:
16%

"Az "incelkedés" miért zavaró?"

Fölösleges, ványadt humorizálás egy nem létező, itt a fórumon kitalált szóval, amelynek nincsen letisztázva a pontos jelentése, ezért mindenki azt gondol bele, amit akar. Így aztán attól még, hogy te azt hiszed, hogy "de hát ennek a szónak a jelentése magától értetődő" és van is erről egy elképzelésed, az nem jelent semmit. Értelmes pedig vitát úgy lehet csak folytatni, hogy olyan fogalmakat / szavakat használunk benne, amelynek jelentése a vitában szereplő ÖSSZES fél számára nagyjából ugyanazt jelenti. Az ilyen (szótárakban nem szereplő, tehát nem tisztázható jelentésű) ad hoc jelleggel, frissen megalkotott szavak csak a homályt és a zűrzavart erősítik a vitában, tehát rontják annak esélyét, hogy mindenki értse, miről is beszélünk.

Ennek a szónak / igének az esetében viszont nem csak az nincs tisztába téve, hogy pontosan mit is foglal magában, hanem az sincs, hogy mit NEM. Ami kb. ugyanannyira fontos.

2024. ápr. 18. 15:55
 15/42 anonim ***** válasza:
#14: javítás: "Értelmes vitát PEDIG"
2024. ápr. 18. 15:56
 16/42 anonim ***** válasza:
50%

"aki nem vette át az incel közösségekre jellemző gondolkodásmódot, és a gondolkodásmóddal együtt járó sztereotípiákat és paneleket + tekinti azokat magától értetődő, általánosan érvényes igazságoknak, az NEM INCEL"

[link]

"akkor legalább arra vennéd a fáradságot, hogy megjelölöd, melyik kérdésre írtad válaszul. Ez ALAP szintű fórumos kultúra kellene, hogy legyen"

20 eves csirak ezek. En mar akkor itt toltam a blackpill-t, amikor ezek az oviban legoztak....

39F incel

2024. ápr. 18. 15:57
 17/42 anonim ***** válasza:
34%
#16: szíveskedjél szavakban elmesélni, miről szól a videó, mert nem fogom elcs*szni emiatt az algoritmusomat.
2024. ápr. 18. 16:00
 18/42 anonim ***** válasza:
54%

Ennek az égvilágon semmi értelme nem volt.

Az incel szó jelentése:

"Az incel az angol involuntary celibates, magyarul "önkéntelen cölibátus" rövidítése, egy online szubkulturális kifejezés, azokat értik alatta, akik vágyuk ellenére sem képesek romantikus vagy szexuális partnert találni."

-Google.

A férfiak önszántukból nevezik magukat incelnek azért mert nem akad nő.

"Így aztán attól még, hogy te azt hiszed, hogy "de hát ennek a szónak a jelentése magától értetődő" és van is erről egy elképzelésed, az nem jelent semmit. Értelmes pedig vitát úgy lehet csak folytatni, hogy olyan fogalmakat / szavakat használunk benne, amelynek jelentése a vitában szereplő ÖSSZES fél számára nagyjából ugyanazt jelenti."

Ki akar vitázni? Esetleg te, én egyáltalán nem, csak leírtam a véleményem.

Ha te neked mást jelent a szó/fogalom értelme az a te bajod, az incelek szerint azzal egyenlő amit bemásoltam a Google-ról és azzal értek egyet.

Mellesleg veled nem lehet eszmecserét folytatni mert másképp gondolkodsz a többséggel ellentétben és mert te vitázni akarsz ami nem volt az én célom.

2024. ápr. 18. 16:01
 19/42 anonim ***** válasza:
10%
#15-nek szántam.
2024. ápr. 18. 16:03
 20/42 anonim ***** válasza:
31%

Főleg döntés, hozzáállás kérdése. Én nem tekintem incelnek azt, akinek bár nincs nője, de teljesen hasznos tagja a társadalomnak. Sokuk nagyon fontos hivatást végez, olyat, amit család/párkapcsolat mellett nem is lehetne, mert teljes embert kíván.

Nem minden férfi a "nők" függvényében határozza meg önmagát, mint az itteni szerencsétlenek. Van életük ezen kívül is. Több ilyet is ismerek: szerintem google-zás után tudnák meg egyáltalán, hogy mi az az "incel".

2024. ápr. 18. 16:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!