Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az, hogy valaki incelnek minősül, tényleg csak döntés/gondolkozásmód kérdése?
#10:
Bocsánat, elfelejtettem, igazából nem gondoltam, hogy közben több válaszoló is írni fog.
Egyébként miért vagy mérges?
Az "incelkedés" miért zavaró? Incelekről szól a kérdés.
Direkt különbséget tettem sikertelen férfiak és incelek között.
Nem jó ha az ember saját magát bélyegzi meg (és nem csak más teszi vele).
Ez ugyanúgy érvényes a valláskárisultakra, vagy valamilyen mozgalom "hívőire".
Nem jó túlzásokba esni.
Egyébként incel és incel között is van különbség, némelyik még képes változtatni önmagán, de ahhoz el kéne ismernie, hogy benne van a hiba és haladni előre.
"Az "incelkedés" miért zavaró?"
Fölösleges, ványadt humorizálás egy nem létező, itt a fórumon kitalált szóval, amelynek nincsen letisztázva a pontos jelentése, ezért mindenki azt gondol bele, amit akar. Így aztán attól még, hogy te azt hiszed, hogy "de hát ennek a szónak a jelentése magától értetődő" és van is erről egy elképzelésed, az nem jelent semmit. Értelmes pedig vitát úgy lehet csak folytatni, hogy olyan fogalmakat / szavakat használunk benne, amelynek jelentése a vitában szereplő ÖSSZES fél számára nagyjából ugyanazt jelenti. Az ilyen (szótárakban nem szereplő, tehát nem tisztázható jelentésű) ad hoc jelleggel, frissen megalkotott szavak csak a homályt és a zűrzavart erősítik a vitában, tehát rontják annak esélyét, hogy mindenki értse, miről is beszélünk.
Ennek a szónak / igének az esetében viszont nem csak az nincs tisztába téve, hogy pontosan mit is foglal magában, hanem az sincs, hogy mit NEM. Ami kb. ugyanannyira fontos.
"aki nem vette át az incel közösségekre jellemző gondolkodásmódot, és a gondolkodásmóddal együtt járó sztereotípiákat és paneleket + tekinti azokat magától értetődő, általánosan érvényes igazságoknak, az NEM INCEL"
"akkor legalább arra vennéd a fáradságot, hogy megjelölöd, melyik kérdésre írtad válaszul. Ez ALAP szintű fórumos kultúra kellene, hogy legyen"
20 eves csirak ezek. En mar akkor itt toltam a blackpill-t, amikor ezek az oviban legoztak....
39F incel
Ennek az égvilágon semmi értelme nem volt.
Az incel szó jelentése:
"Az incel az angol involuntary celibates, magyarul "önkéntelen cölibátus" rövidítése, egy online szubkulturális kifejezés, azokat értik alatta, akik vágyuk ellenére sem képesek romantikus vagy szexuális partnert találni."
-Google.
A férfiak önszántukból nevezik magukat incelnek azért mert nem akad nő.
"Így aztán attól még, hogy te azt hiszed, hogy "de hát ennek a szónak a jelentése magától értetődő" és van is erről egy elképzelésed, az nem jelent semmit. Értelmes pedig vitát úgy lehet csak folytatni, hogy olyan fogalmakat / szavakat használunk benne, amelynek jelentése a vitában szereplő ÖSSZES fél számára nagyjából ugyanazt jelenti."
Ki akar vitázni? Esetleg te, én egyáltalán nem, csak leírtam a véleményem.
Ha te neked mást jelent a szó/fogalom értelme az a te bajod, az incelek szerint azzal egyenlő amit bemásoltam a Google-ról és azzal értek egyet.
Mellesleg veled nem lehet eszmecserét folytatni mert másképp gondolkodsz a többséggel ellentétben és mert te vitázni akarsz ami nem volt az én célom.
Főleg döntés, hozzáállás kérdése. Én nem tekintem incelnek azt, akinek bár nincs nője, de teljesen hasznos tagja a társadalomnak. Sokuk nagyon fontos hivatást végez, olyat, amit család/párkapcsolat mellett nem is lehetne, mert teljes embert kíván.
Nem minden férfi a "nők" függvényében határozza meg önmagát, mint az itteni szerencsétlenek. Van életük ezen kívül is. Több ilyet is ismerek: szerintem google-zás után tudnák meg egyáltalán, hogy mi az az "incel".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!