Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bár nem társkeresési problémának minősül, de gondom van sok prolbémával valkik esetleg hozzáfűzne valamit?
Figyelt kérdés
Aza probléma hogy 27 éves elmultam és ugy érzem magam mint egy kiksorú és valhol ugy is fogalmazhatnám több mint 100 éves ember nem dolgozok ez hatalmas nagy probléma és mondhatnám így is hogy elment megint a libidóm pedig a k=ozelmultban olyan dolgok értek amik még hozzátettek ahhoz ne legyen és sokat foglakoztama témaával is ami nem csak szexuális vágyat jelent . Járok na mostam kapok injekciót bár fogalam sincs hogy miért minek de ugy tudom ,hogy a mellékhatása letargia na mostan senki sem akr másnak rosszt akkor ésn se akarok a közelmultban történtek olyan dolgok aminek emléke létezése megnehezítti a mindennapjaimat és ennek emléke szerintem nyomaszt ami nem tud kifelé fordulást okozni a belső világomból !!! Szerintem szakemberre lene szügség bár a legnmagyobb problémám az is hogy a Magyarországi én ugye Szlovákiában élek csak széonyeg alá söprik a problémát ugy játszadoznak az orvosok az egészéggel mint más játtékal b a gyosgzeripar ugye zsebe nől és nagy haszna van belle az álamnak ugye szerintem jól látoma dolgokat#eészég #magán=ugy
2019. okt. 28. 16:46
2/2 A kérdező kommentje:
K=oszönöm szépen jól esik kibeszépni a a problémákat kár hogy nincsenek pszihoterápiák bár tényleg magamnak k=oszönhetem a bajt mert minek kelet 25 évesen fiatal fejjel beleavatkoznial ver ugyanugy mint a az eredeti multom ugye vannak ezek az ezoteriás dolgok a sorsvonal stb és az eredeti sorsvonal a bal tenyeremem lekopott és jobbon pedig keletkezet egy aleternatív vonal tehát igen amin gyaloglunk ugye a proviancia amin lépünk amin létezünk ugyanmis nekm volt egy telefonom na mostan a telefon egy telepatikus mező egy mágnesnes mező és ahogy a mágneses mező kiterjed ugy tapad rá készülénkeinekehez és miota kiadtam kezembvnől sokszor ugy érzem mint ha lelkem tehát a fold gombolyu és van a tengelye mint ha abbol kiléptem volan tengelyemből és mint a hörcsög kalitkában amin fel alá futkaározik vagy mint egy eltör=ott lázmérő mint higany ami szétfolyott ugye közelmultban elég sok trauma volt megjártam a poklot poklát egyetlen egy frekvencia hang miatt most miatt vagy végett nem is tudom hogyan fogalmazzam de jol megjártam vele
2019. okt. 28. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!