Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incelségre mi a gyógyír?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelségre mi a gyógyír?

Figyelt kérdés
2024. ápr. 15. 09:47
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
47%

Gyenge szociális készségeken lehet javítani pl pszichológussal.

Ha úgy érzed hogy minden nő szemét, anyagias, nagyravágyó, akkor nem fogsz senkit soha meghívni egy pohár ásványvízre sem, mert attól rettegsz hogy ki fog használni.

Pszichoterápia tud segíteni hosszútávon.

Persze ha itt vitába szállsz mindenkivel aki tanácsokat ad, akkor nagy eséllyel a pszihológus sem fog veled dolgozni, érted.

2024. ápr. 15. 12:36
 22/32 anonim ***** válasza:
0%

24.

Mondjuk azért a gyakoris slepp és a pszichológus egy mondatban sem említhető (kivéve, ha az a mondat, hogy ezek meeeenyire messzire állnak egymástól).

A pszichológus nem rossz dolog amúgy, de nagyon csak a felszínt karcolgatja, érezhető, hogy ő is csak azzal tud mit kezdeni, "ami a nagy könyvben le van írva", ami ettől eltér, azon fennakad, mint a többi orvos. (pl. nem tudnak mit kezdeni egy normálérték többszörösével rendelkező cukorszinttel vagy vérnyomással, azzal pedig végképp nem, hogy az egyén maga nem rendelkezik panaszokkal)

2024. ápr. 15. 12:42
 23/32 anonim ***** válasza:
10%

“Addig ne vonj le abszolút következtetést, amíg nem próbáltad végig a Föld összes nagykorú nőnemű lakosát.”:

Tehát a tény, hogy nőként és Chadként ennyire könnyű, miközben férfiként meg ennyire nehéz, ne zavarjon egyáltalán annak ellenére, hogy elméletileg feminista egyenlőség van. Másik dolog hogy tegyük fel, hogy valakinek megtetszem Magyarországon. Mennyire fog működni a kapcsolat a párkapcsolati piaci királylány és koldus között? Ő bármikor lecserélhet, nekem meg újabb 10 év..

2024. ápr. 15. 15:04
 24/32 anonim ***** válasza:
0%

“És a PUA-val el is cseszted, az csak pénzlehúzós marhaság.”:

Ma az, régen 10 éve még működöt sub8 férfinak is.

“Újabb hiba, a Tindernél szinte bármi jobb.”:

Tinder = való élet 2021 környékén (azóta nem tudom mi lehet ott).

“Tehát te is hozzájárultál ahhoz, hogy tovább romoljon a Tinder hatékonysága”:

Egy időben egy aktív profillal voltam fenn. Maximum akkor rontottam a piacon, amikor a Fabio Teles(portugál modell) chadprofillal hülyítettem majd ghostoltam a nőket (meg is érdemlik ha jobbra húzták).

“Ugye az megvan, hogy ebben a tesztelésben semmilyen(!) "tudományos" szint nem volt?”:

Ha csinálok róla “paper” -t, akkor már az is lehetne.

“Tehát sikeresen belecsúsztattad önmagad abba a pöcébe, ami determinálja, hogy ha eddig nem volt sikered, akkor már ne is legyen. Ez az igazi önszivatás!”:

A lényeg, hogy egy hét internetes fórumozás után lettem blackpilled, ahogy ti gondoljátok. 10+ év tapasztalatot nem lehet csak úgy kidobni a szemétbe.

“Az utolsó primitív mondatod miatt meg jelentettem a válaszod. Tudod, trágárkodni tilos! ;)”:

De így meg most nem látszik amire válaszoltál.

2024. ápr. 15. 15:14
 25/32 anonim ***** válasza:
58%
Idő és valami elfoglaltság, hobbi.
2024. ápr. 15. 20:16
 26/32 anonim ***** válasza:
10%

Az a baj, hogy ha valaki incelnek születik az úgy is marad. Viszont akinek volt valaha barátnője, az nem incel. Ott magadban keresd a hibát, hogy régen miért ment most meg miért nem megy. Az incel az, akinek sosem volt nője, mert úgy általában levegőnek nézi az összes nő.

39 f incel

2024. ápr. 15. 20:36
 27/32 anonim ***** válasza:
36%
26: Azért ez így nem igaz. Az angol discord csoportokban is sokan voltak viszonylag sikeresek korábban csajozásban, akik incelnek valják magukat ma. Sokan a párkapcsolati piaci infláció miatt estek ki 18 -22 között.
2024. ápr. 15. 21:04
 28/32 anonim ***** válasza:
35%

"párkapcsolati piaci infláció "

Van róla grafikon is? :DDDD Ne hülyéskedjünk már. Ha egyszer ment a csajozás, akkor az már a te hibád, ha most nem megy.

2024. ápr. 15. 21:54
 29/32 anonim ***** válasza:
0%

28: Nincsen, de itt van ez:

[link]

Ebből kiderül, hogy az online dating előtérbe került. Azt meg gondolom nem kell bizonyítani, hogy régen online könnyebb volt férfiként.

2024. ápr. 15. 22:27
 30/32 anonim ***** válasza:
57%

"Azt meg gondolom nem kell bizonyítani, hogy régen online könnyebb volt férfiként."

Nem volt.

2024. ápr. 15. 22:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!