Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelségre mi a gyógyír?
“Incel eszmék elvetése”:
10 éven keresztül jártam házibuliról házibulira meg fesztiválról fesztiválra, ahol férfiként csak visszautasítást tapasztaltam a nők részéről. Ugyanezt láttam saját szememmel a többi velem egy korú férfi esetén is. Közbe azt is láttam hogy nőként bárkit megkaphatok instant ezekben a bulikban és hogy mindig ugyanaz a 190 cm magas gyerek kapott meg mindenkit.
Ebből elegem lett és különköltöztem anyukámtól, elhelyezkedtem jó fizetésért majd elkezdtem PUA -zni az éjszakai életben. A budapesti éjszakai életben a helyzet még rosszabb volt, mint a házibulikban.
Elegem lett ebből is és kipróbáltam a Tindert. Sikertelen voltam, de Tinderen az volt a különbség(akkor), hogy könnyen le tudtam cserélni a képem más emberekre. Miután csináltam vagy 10 tesztet 10 különböző profillal 3 hónapon keresztül (volt chad, átlag férfi, átlag nő, jó nő, kb minden), saját magam saját tapasztalat útján jöttem rá az igazságra.
"Legalább is kapcsolatra, szexre"
Egyesek még ennek is örülnének
Én ezt értem hogy a férfiak örülnek neki, mi meg emiatt sírunk. Tehát, mindenkinek meg van a maga problémája.
Hiába kapnék szexet ha az nem kell, évek óta így én se nyúltam senkihez mert kapcsolatra eddig nem alkalmasakra találtam, sok nő így van vele.
Úgyhogy ne adjuk elő, hogy nekünk hú de jó
18.
A világon senkinek sem jó. Az embere alapvetően azért van, hogy szenvedjen. Eltereljük róla a figyelmünket, szenvedélybetegségekkel, gagyi álproblémákkal, de mikor ezek éppen nem elérhetőek, akkor előbukik, hogy az élet nem más, mint szenvedés.
#19: azt azért nem mondanám. Az életem kb minden más része tök jó, annyira hogy már társat se keresek mert nem igazán kell.
De azért mikor elkezdik, hogy jaj a nők a szarok, nyílik a bicskám mert ők sem különbek, csak a problémák másak, de ettől még vannak és ugyan olyan erejűek.
20.
Mondjuk engem se érdekel már ez a téma régen, egyedül az élet "üressége", semmilyensége zavar. Céltalanság, unalom, fásultság, "fád".
"10 éven keresztül jártam házibuliról házibulira meg fesztiválról fesztiválra, ahol férfiként csak visszautasítást tapasztaltam a nők részéről."
Próbálkozni kell tovább. És figyelembe venni, hogy a nőknek van szabad akaratuk nemet mondani, ha nem jössz be nekik, ez van. Addig ne vonj le abszolút következtetést, amíg nem próbáltad végig a Föld összes nagykorú nőnemű lakosát.
"Közbe azt is láttam hogy nőként bárkit megkaphatok instant ezekben a bulikban és hogy mindig ugyanaz a 190 cm magas gyerek kapott meg mindenkit."
Hogy láthattál bármit is nőként, ha férfi vagy?
"Ebből elegem lett és különköltöztem anyukámtól, elhelyezkedtem jó fizetésért majd elkezdtem PUA -zni az éjszakai életben."
És a PUA-val el is cseszted, az csak pénzlehúzós marhaság.
"Elegem lett ebből is és kipróbáltam a Tindert."
Újabb hiba, a Tindernél szinte bármi jobb.
"Miután csináltam vagy 10 tesztet 10 különböző profillal 3 hónapon keresztül (volt chad, átlag férfi, átlag nő, jó nő, kb minden), saját magam saját tapasztalat útján jöttem rá az igazságra."
Tehát te is hozzájárultál ahhoz, hogy tovább romoljon a Tinder hatékonysága, mert készítettél tíz hamis profilt. Mintha nem lenne így is elég. Arról nem is beszélve, hogy az ezekből levont torz következtetésed nem azonos az igazsággal.
"Tehát 12 év saját tapasztalat az életben + 3 hónap majdnem tudományos szintű Tinder profil tesztelés találtam meg saját magam az igazságot."
Ugye az megvan, hogy ebben a tesztelésben semmilyen(!) "tudományos" szint nem volt?
"Ezután újabb fél évnek kellett eltelnie, mire megtaláltam az incel/blackpill közösséget ahol ugyan azt gondolják/mondják, amire én saját magam is rájöttem."
Tehát sikeresen belecsúsztattad önmagad abba a pöcébe, ami determinálja, hogy ha eddig nem volt sikered, akkor már ne is legyen. Ez az igazi önszivatás!
Az utolsó primitív mondatod miatt meg jelentettem a válaszod. Tudod, trágárkodni tilos! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!