Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajozási problémák megoldására a sok pénz és anyagi javak megszerzése a leghatásosabb gyógyír?
Nem konkrétan, de igen.
Mióta jobban keresek lazább is vagyok.
Jobban adok magamra, eljárok helyekre, szívesebben meghívok egy egy csajt pl: egy italra vagy egy kis kajálásra.
Így lényegében engem szeretnek és nem a pénzem, de ha nincs most ez a jobb állás, akkor még ma is az a spórolós gyerek lennék aki 2 éve.
Igen, akkor drágán jó hackereket tudsz felbérelni, akik megszerzik a hírnév mentes igazi bölcseket, akik utána segítenek neked egy kis önismeretet szerezni.
Idióta.
Nem.
Azon csak prostikat veszel.
Ja, de pénzért vehetsz jellemet. Ingyen semmit nem kapsz. Ha van pénzed mehetsz expedícióra, megtanulhatsz íjászkodni meg ilyenek. Ingyen nem. Max otthon bohóckodhatsz a kínaiban vásárolt "Eksztlá elős lenni" íjkészlettel.
Szerintem a normális lányoknál más szempontok játszanak.
Csajozási problémákra első körben én inkább önfejlesztést, önismeretet tanácsolok. Gondolkodj el rajta, hogy mi lehet az oka az eddigi sikertelenségednek, és azon próbálj inkább változtatni!
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!