Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok: egy rothadó lelkű, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok: egy rothadó lelkű, de izgalmas rosszfiút többre tartotok, mint egy tiszteletteljes, de "uncsee" jófiút?

Figyelt kérdés

A jófiúnak még nem volt kapcsolata, mert csupa felszines nővel sodorta össze a sors, akiknek csak a külső számított, és elhajtották a kissé testes jófiút. A jófiú sose csalt meg senkit, tiszteli a nőket, és szeretné megélni végre a sexualitást. Elkeseredésébe néha iszogat kicsit (max két pohár bor + 2-3 feles unicum és kis vbk, semmi több).

De a nők inkább a drogos, piás, tuskó alfahímekre gerjednek?

2024. ápr. 13. 20:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyik se kéne...
2024. ápr. 13. 22:39
 12/17 anonim ***** válasza:
Vannak jóképű, helyes jófiúk is, mint az én párom. Nekem számít a külső, de ha problémás a belső (balhés, drogos, alkesz, személyiségzavaros/torzulásos, agresszív, vadállat), azzal nem kezdek kapcsolatot. Viszont helyes jófiú kevés van, de a külső megjelenésen lehet valamennyit javítani (fogyókúrázni, edzés). Testes sráccal nem jönnék össze, volt olyan barátom, de mindig önbizalomhiánya volt, nem győztem hajtogatni, hogy nincs vele gond, de a végén (9!év után) nem bírtam tovább a negativitást és elhagytam.
2024. ápr. 13. 23:45
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha szerinted a nők inkább a drogos, piás, tuskó alfahímekre gerjednek, akkor van egy remek hírem! Amennyit vedelsz, simán játszhatsz a csajok kegyeiért a piás ligában.

És sZZZexualitás, könyörgöm!

2024. ápr. 13. 23:51
 14/17 anonim ***** válasza:
92%

"Elkeseredésébe néha iszogat kicsit (max két pohár bor + 2-3 feles unicum és kis vbk, semmi több).Elkeseredésébe néha iszogat kicsit (max két pohár bor + 2-3 feles unicum és kis vbk, semmi több)."

Ez a mennyiség elegendő a masszív alkoholizmus kialakulásához.

"De a nők inkább a drogos, piás, tuskó alfahímekre gerjednek?"

Ezzel bizonyítottad is, hogy nem vagy jófiú. Sokkal inkább egy rinyagép hisztincel.

2024. ápr. 14. 01:54
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

“A jófiú sose csalt meg senkit, tiszteli a nőket, és szeretné megélni végre a sexualitást. ”

Hogyan csalna meg bárkit is amikor egy nőnek se kell, nemhogy többnek. A piálással pedig nem csupán külsőleg leszel még ocsmányabb, de a személyiséged is torzul.

2024. ápr. 14. 08:22
 16/17 anonim ***** válasza:
94%

"A jófiúnak még nem volt kapcsolata"

"A jófiú sose csalt meg senkit"

Valóban nagy erény hogy nem csaltad meg azt, aki nem létezett.

2024. ápr. 14. 08:28
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Simán lehet a ,,rosszfiú" jólelkű, mint ahogy a felszínen tisztelettudó ,,jófiú" is lehet egy aljas szemét.

32f

2024. ápr. 15. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!