Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerettek ismerkedni, izgalmasnak tartjátok? Velem van a baj?
Másfél éve jöttem ki egy hosszú kapcsolatból, de igazán sose szerettem randizni. Nem volt soha "crushom", nincs "első látásra szerelem" nálam. Sok idő mire elkezd érdekelni valaki, de addig temérdek első-második randi ahol ugyan azt elmondod idegeneknek akik amúgy nem is érdekelnek, hisz idegenek. Aztán talán van aki nem annyira unalmas és lesz több randi, na de azért a mai rohanó világban nem fog rád várni senki annyi időt amíg meg is szereted és le akarsz vele feküdni, tehát erőltetheted magadra a szexualitást csak hogy megfelelj akkor is, ha te nem akarod. Aztán mivel offolnak vagy neked nem tetszik ez kezdődik előröl.
Nagyon szeretek kapcsolatban lenni, közben se érdekel más, de ez az ismerkedési időszak már nagyon untat.
Ismerkedni szeretek, organikusan, tehát egy erőltetett közösségben, mint munkahely, hobbi, stb. Ott nem zavar, ha el kell mondanom ugyanazt.
De randiappról random emberekkel nem tudnék. Ott ugyanezt érezném, hogy b+ ezen túl voltam már rég mással és volt egy jó kapcsolatunk, most meg kezdhetem előről. Ezt a gamerek fogják érteni, mint amikor kicrashel a játék és három órája nem mentettél és rohadtul semmi kedved lefutni ugyanazokat a köröket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!