Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire jellemző a nőkre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jellemző a nőkre hogy elvárják hogy a férfi a tenyerén hordozza őket?

Figyelt kérdés

Én sokszor láttam azt hogy sok nő elvárja hogy a férfi tenyerén hordozza öt, vigye el esetleg kocsival ide oda, ajándékokat vigyen neki, esetleg hívja meg ide oda. Elvárják ezt a nők vagy ma már nem annyira, de jogos csak azért elvárni ezt a nőknek mert náluk van a p*** ?

És ha egy férfi erre nem hajlandó akkor már nem is igazi férfi?

2024. ápr. 13. 15:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
82%

10#

Nyilván senki nem pattog 0-24 hogy a másiknak örömet okozzon. De ezt nem 24 órás szakaszokban kell nézni, hogy ma nem is gondolt rám a párom, most mi lesz. Hanem hosszabb távon, azért ha nincs semmi komolyabb gond épp az életedben ami minden energiádat leszívja, akkor szerintem normális, ha legalább heti szinten tudsz valamivel kedveskedni a másiknak (mert megvan az igény), ha utálsz sütni vagy épp nincs kedved, akkor hazafele hozol neki a cukrászdából, vagy akármi. Azért az emberek nagy része nem összvissz kettő dolognak örül az életben és ha ahhoz nincs kedved, akkor meg vagy lőve. :D

2024. ápr. 13. 17:29
 12/19 anonim ***** válasza:
63%

#10: "és elég sok olyan helyzet van, ahol nem feltétlen fogod magad túl nagy örömmel belevetni akkor sem, ha összességében szereted a párodat és szeretsz neki örömet szerezni."

Ez akkor van, amikor - szerelem ide vagy oda - a páros két tagja egyszerűen nem illik össze.

2024. ápr. 13. 17:29
 13/19 anonim ***** válasza:
83%

Ő pl. elvisz engem autóval bárhova, ahova mennem kell, mert én nem vezetek. Az autó minden költségét közösen fizetjük. Az ajándékozás, figyelmesség oda-vissza megy.

Vannak férfi munkák, amelyekhez én nem értek és ő nagyon ügyesen megcsinálja azokat. Cserébe én szinte minden nap meleg étellel várom, amikor hazajön melóból, meg egyéb bármi dolgot megcsinálok szívesen, amihez értek. Működik is ez a kapcsolat már majdnem 20 éve.

2024. ápr. 13. 18:02
 14/19 anonim ***** válasza:
8%

"Ez akkor van, amikor - szerelem ide vagy oda - a páros két tagja egyszerűen nem illik össze."

Ja, mert ha összeilletek, akkor a nap végén hullafáradtan, vagy betegen, stb. is alig várod, hogy még elugorj valami ajándékért vagy összeüss neki valamit. Szerintem inkább fordítva: ilyenkor te vagy az, akinek különösen szüksége van a törődésre.

2024. ápr. 13. 18:31
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az, hogy örömet szerzünk a másiknak nem egyenlő azzal, hogy minden apró kis dolgot megcsinálnunk neki/helyette. Nem erről van szó. Hanem hogy azért elég rendszeresen, ha módomban áll, akkor csak azért is kedveskedek valamivel, amikor ez nem elvárás, vagy nem szükséges. És ez visszafelé is így van. Nem értem ezzel mi a probléma vagy mi ebben az irreális. Max akkor irreális, ha tulajdonképpen az ember nem kedveli a párját, mert akkor ezek a kedves gesztusokat kb teherként látják.
2024. ápr. 13. 18:32
 16/19 anonim ***** válasza:
50%
#14: látom, egész jól elbeszélgetsz magadban.
2024. ápr. 13. 18:37
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Akiket nekem kéne moziba is vinni az nekem olyan mintha en őt nem érdekelném es nekem kéne udvarolni. Még alázó is. Es aki hagyja, hogy a nő "alázza magát" vagy hordja a gatyát, es nem veszi át a gyeplőt az is intő jel nekem. Vagy aki sajnál tőlem ezt azt, detto mintha nem is érdekelném, nem lennék neki fontos.

És akinek nem vagyok fontos attol nekem mit kéne akarnom? Szerintem menekülni kell attol.

2024. ápr. 13. 18:41
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha nem ad annyit a másik, hogy megérje adni neki, akkor nem kell vele lenni.
2024. ápr. 13. 20:44
 19/19 anonim ***** válasza:
Ez nem tenyéren hordozás! Kapcsolatban vagytok! Mégis hogy kellene működnie? Egy kocsival mentek, ajándékokat adtok egymásnak, vagy egyéb gesztusokkal fejezitek ki a szereteteket, illetve a kapcsolat dinamikájától függ, hogy ki mivel teszi boldoggá a másikat. Mi ezen olyan nagy dolog?
2024. ápr. 13. 20:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!