Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék ismerkedni? A paramétereim alapján kiknek tartoznék a célcsoportjába?

Figyelt kérdés

Amit rólam tudni kell:

-45 éves férfi

-korábban 13 évig jegyben jártam valakivel, de nem vettem el

-van egy 9 éves lányom, 2 hetente 3 napot tölt nálam (az anyjával és annak új férjével lakik, messze tőlem)

-172 cm magas vagyok, nem vagyok dagadt, de nem is vagyok sportos testalkat, kicsit inkább aputest

-szőkés, vörösesbarna hajam van

-szenvedélyes, odaadó, olykor romantikus, kedves, jófej vagyok, de sokszor szétszórt, hamar sértődős de nem haragtartó

-dohányzom, alkalmanként nem mondok nemet a vicces cigire sem

-szakmunkás végzettségem van, de "ezermester" vagyok, mindenhez is értek és sokmindent kipróbáltam (fizikai segédmunkák)

-egy kis házikót bérlek az egyik megyeszékhelyen, Bp-től viszonylag messze

-nincs jogsim, biciklivel járok

-társaságfüggő vagyok, akkor érzem jól magam, ha van ki mellett felébrednem, van akit szerethetek

-ha valakivel komolyabbra fordulna, szívesen költöznék bárhova, mert most kb. lóf@sz pénzért dolgozok, és a mostani városomban nincs sok lehetőség

Amit eddig próbáltam:

Tinder nem jött be, olyan nőkkel volt randim, akik teljesen máshogy néztek ki a fotókon, mint élőben.

Próbálok facebookon és instán random csajokra ráírogatni, beszélgetést kezdeményezni, poénos képeket küldök nekik, de nehéz eljutni a személyes találkozóig. Pedig ez a módszer az exemnél bejött, de a mostani helyzetben nem vesznek komolyan, azt hiszik, csak szórakozásból ismerkedek.

Segítenétek abban, hogy nagyjából behatároljam, milyen csajoknál lenne esélyem? Csak hogy utána célzottan próbálkozzak, hátha több sikerem lesz.

2024. ápr. 12. 07:44
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
20-as egy lúzer szerencsecsomag vagy, aki biciklivel jár mindenhova, mert jogsid sincs! A klíma lehűti a teret 2 perc alatt, ha te ennyiből behánysz, biciklizzél a 60 fokban a forró betonon, meg vásárolj be azzal oszt cipeld haza! Tovább nem vitázok veled, mert csak a magadét hajtod!
2024. ápr. 12. 13:57
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező ez troll kérdés igaz ?

- gyerek (ex a pasijával )

- alacsony vagy és apatestes

- nincs autód meg jogsid

- keveset keresel

- nincs lakásod csak bérelsz (és nem Pesten azaz itt nem telne neked 150 -200 e csak albira )

- idős vagy> de ez nem probléma ha 40 feletti partnert keresel

- dohányzás is negatív

Stb

Egy 45 körüli , szinten kisgyerekes , duci anyukára talán lenne esélyed.

2024. ápr. 12. 16:30
 23/26 A kérdező kommentje:

Dehogy kamu. Ezekkel a paraméterekkel próbált meg valaki velem ismerkedni úgy, hogy rámírt instán... Ezeket a dolgokat szó szerint ő írta magáról.

30-as nő vagyok, nincs gyerekem, jó munkám van, jó fizetéssel, folyamatosan képzem magam, külföldön élek, mindenem megvan, boldog vagyok, mások szerint csinos is.

Eleinte nem is értettem, miért írogat, de mondom oké, biztos túl sok a szabadideje, esetleg nincsenek haverjai... 1-2 szóval, tőmondatokkal válaszolgattam, nem akartam bunkó lenni, gondoltam majd megunja. De rövid időn belül egyértelművé vált, mit is akar, durván nyomulni kezdett, küldözgette a kéretlen szelfiket és már ajánlgatta, hogy kiköltözik hozzám, nyelvtudás nélkül, piacképes végzettség nélkül... úgy, hogy azt eszébe se jutott megkérdezni, én mit akarok, akarok-e egyáltalán társkeresési szándékkal ismerkedni.

Aztán amikor megírtam, hogy nekem kissé más elképzeléseim vannak, akkor jött azzal, hogy mit gondolok magamról, ő nem szórakozásból ismerkedik és beszélget velem, hanem komoly szándékkal, mert ő "társaságfüggő" és a sz@r életétől szabadulni akar. Ajánlottam neki, hogy a hasonló élethelyzetben lévő nőknél próbálkozzon, de nem sok eredménnyel. Mielőtt letiltanám, gondoltam megkérdezem itt és elküldöm neki a válaszokat, hogy nem én vagyok az, akinek túl nagyok az elvárásaim egy pasival szemben, amiért pl. nem tartanék el senkit és nem szeretném más gyerekét nevelni és amiért egy ilyen pasit nem tartok vonzónak.

2024. ápr. 12. 18:36
 24/26 anonim ***** válasza:
50%

Minek kellett ehhez ez a kérdés?

Ha nem érdekel lepattintod azt továbblépsz, totál felesleges megerősítést keresned hozzá

2024. ápr. 12. 20:11
 25/26 anonim ***** válasza:

10-es : miért gondolod azt, hogy mindenki autóval jár nagy bevásárolni? Én fogom a húzós kocsit egy hónapban egyszer, nem szégyellem, és szépen elhúzom hazáig.

Nekem az szimpatikus, hogy van szakmád, és hogy biciklivel közlekedsz, általában a biciklisták mind szimpatikusak, szimpatikusabbak, mint aki egy kocsiban pöffeszkedik. De az nem tetszik, hogy béreled a lakást, ahol laksz. Nincsen semmilyen saját lakhatási lehetőséged? A szüleidnek háza v. lakása, ahol szintén lakhatnál? Én például (bár nem vagyok célcsoport) inkább laknék vidéken, mint városban. Az is mindegy lenne nekem, hogy mennyit keresel, az a fő, hogy szeresd, amit csinálsz. Nem tudom, kik lennének a célcsoport, mert elég intelligensnek is kell lenni ahhoz, hogy valaki ne ragaszkodjon a kocsihoz, a sok pénzhez, valaki írta, hogy a 172 cm neki kizáró ok, nem tudom miért, mert az elég magasnak számít. Jó, hogy biciklizel, mert legalább nem fogsz elhízni, ha egy kicsit hajlamos vagy rá. Kit tudnék elképzelni? pl. ápolónőt, szülésznőt, valamilyen egészségügyben dolgozót, középvégzettséggel, olyat, aki szintén szereti a szakmáját, az a kérdés, hogy hol keresgélj. Erre nincs recept, mert ha a buszon (igaz, nem jársz azzal), akkor az utcán meglátsz valakit, aki nagyon megtetszik, ahhoz is odamehetsz, hogy elnézést hölgyem, elkísérhetem egy darabon? És ha szimpatikus vagy, megengedi, ha nem, akkor nem. Hirdessél normális helyeken, iratkozzál be egy társkeresőbe, vagy pl. menjél közös biciklitúrákra, ha evezni is szeretsz, akkor evezős közös kirándulásokra, valamilyen sportosabb nő lenne jó.

2024. ápr. 14. 09:09
 26/26 anonim ***** válasza:

"egy lúzer szerencsecsomag vagy, aki biciklivel jár mindenhova, mert jogsid sincs!"

Nem számít minek tartasz, azonban hadd tudjam már jobban nálam mim van és mim nincs!

A jogsimat az első autómmal együtt én fizettem magamnak segítség nélkül, nem tették alám mint a legtöbb embernél.

És én döntöm el mivel közlekedem nem a mások véleménye

Szennyezzétek csak a levegőt amíg még megtehetitek

2024. ápr. 14. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!