Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék ismerkedni? A paramétereim alapján kiknek tartoznék a célcsoportjába?

Figyelt kérdés

Amit rólam tudni kell:

-45 éves férfi

-korábban 13 évig jegyben jártam valakivel, de nem vettem el

-van egy 9 éves lányom, 2 hetente 3 napot tölt nálam (az anyjával és annak új férjével lakik, messze tőlem)

-172 cm magas vagyok, nem vagyok dagadt, de nem is vagyok sportos testalkat, kicsit inkább aputest

-szőkés, vörösesbarna hajam van

-szenvedélyes, odaadó, olykor romantikus, kedves, jófej vagyok, de sokszor szétszórt, hamar sértődős de nem haragtartó

-dohányzom, alkalmanként nem mondok nemet a vicces cigire sem

-szakmunkás végzettségem van, de "ezermester" vagyok, mindenhez is értek és sokmindent kipróbáltam (fizikai segédmunkák)

-egy kis házikót bérlek az egyik megyeszékhelyen, Bp-től viszonylag messze

-nincs jogsim, biciklivel járok

-társaságfüggő vagyok, akkor érzem jól magam, ha van ki mellett felébrednem, van akit szerethetek

-ha valakivel komolyabbra fordulna, szívesen költöznék bárhova, mert most kb. lóf@sz pénzért dolgozok, és a mostani városomban nincs sok lehetőség

Amit eddig próbáltam:

Tinder nem jött be, olyan nőkkel volt randim, akik teljesen máshogy néztek ki a fotókon, mint élőben.

Próbálok facebookon és instán random csajokra ráírogatni, beszélgetést kezdeményezni, poénos képeket küldök nekik, de nehéz eljutni a személyes találkozóig. Pedig ez a módszer az exemnél bejött, de a mostani helyzetben nem vesznek komolyan, azt hiszik, csak szórakozásból ismerkedek.

Segítenétek abban, hogy nagyjából behatároljam, milyen csajoknál lenne esélyem? Csak hogy utána célzottan próbálkozzak, hátha több sikerem lesz.

2024. ápr. 12. 07:44
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%

"Szerintem egy háztartásban 1 valakinek a jogsi és 1 autó létminimum!"

Nincs semmi baj azzal ha neked fontos, még akkor sem ha te esetleg autó nélkül várod el az autót. De másoknak ne szabd már meg a létminimumot mert nem a te dolgod, emberek milliói élik kényelmesen az életüket autó nélkül, és nem fognak egy nő kedvéért autóba ülni. Egyszerűen nem illesz ilyen emberekkel össze, ezzel nincs is gond, de azért felesleges itt okoskodnod létminimumról mert te szeretsz autókázni

2024. ápr. 12. 09:41
 12/26 anonim ***** válasza:
83%

11-es "emberek milliói élik kényelmesen az életüket autó nélkül, és nem fognak egy nő kedvéért autóba ülni."

Kikre gondolsz emberek millióira gyerekekre, vagy egyedülálló diákokra? Esetleg afrikai országokban élő szegény emberekre?

Egy háztartásban ahol 2 felnőtt ember vagy annál több fő már gyerekek is vannak, igenis létminimum az autó, mivel ennyi emberre bevásárolni már rohadtul nem egyszerű, illetve gyerekekért ide-oda rohangálni sem egyszerű a város másik végébe.

Az oké hogy egymagában ő elbiciklizget, de ez egy több fős háztartás esetében már nem ilyen egyszerű!

Gondolom jogsid meg autód sincs azért vetted ennyire a szívedre! Akkoris ez a helyzet amit leírtam!

2024. ápr. 12. 10:14
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Én bár 42 vagyok, nem kellenél ha nem lennék házas.

1 gyerekem van, ez a második házasságom.

Irodában dolgozom, most is tanulok, szeptembertôl pedig egyetem.

Az h 13 évig jegyben jártatok, tehát nem vetted el, az red flag.

Van 2 autó a nevemen, közös házunk van egy nagy városban, de zöld övezetben.

2024. ápr. 12. 10:17
 14/26 anonim ***** válasza:
24%

"Gondolom jogsid meg autód sincs azért vetted ennyire a szívedre"

Azért vettem a szivemre mert hazudsz, a saját szemszögedből igazad van, de ezt kivetítetni mindenkire nem más mint hazudozás

Van jogsim, van motorom (azt szeretem) de inkább biciklit használok. Biciklivel nagybevásárolunk, biciklivel megyek városon belül sőt, ha megoldható felrakom a bringámat vonatra és más városban is bringával közlekedem

Szívesen bringázok hóban, fagyban, vagy kánikulában és hánynom kell ha kocsiba kell ülni főleg kánikulában amikor az autó tere felforrósodik. Egész nagy csomagokat is képes vagyok biciklivel szállítani gond nélkül.

Esőben kivételesen nem szeretek bringára ülni, dehát szerencsére nem esik mindig, így ez könnyedén kikerülhető. Ha meg olyan termék kell akkor megrendelem és kihozzák, nem kell autó

Vehetnék, de nincs rá igényem, és késztetésem. Akinek nem tetszik mehet ahová akar, nem illünk össze és ennyi.

2024. ápr. 12. 10:44
 15/26 anonim ***** válasza:
78%

14-es mégis miben hazudok? 🤣Amiket leírtam tények!

F*sza vagy értem hogy te a holdra is eljutsz biciklivel, de ez nem mindenkitől elvárható!

"hánynom kell ha kocsiba kell ülni főleg kánikulában amikor az autó tere felforrósodik"

Van klíma is bro 2024-et írunk nyugodjál már le, pont hogy biciklivel nem fogok 40 fokban elmenni a tűző napon bevásárolni, de te még a jégen is szeretsz biciklizni ahogy írtad, na gratulálok én és jó pár ember nevében viszont minden hazugság nélkül állíthatom, hogy NEM! 😉

Finom sincs te milyen nagybevásarlosokat rendezel le biciklivel, én ezt autóval sokkal kényelmesebben és praktikusabb megoldom ezen nem is vitáznék egy ilyen biciklib*zival már bocs.

"Akinek nem tetszik mehet ahová akar, nem illünk össze és ennyi." Ennyi, ilyen pöcs felfogással, nem is fog téged akarni sokmindenki ne aggódj, megy majd mindenki szépen tovább!

Az autó 1 háztartásban igenis létminimum manapság, ha ez nincs meg nagyon megnehezíti az életet!

Na biciklizzél tovább pápá 🤣

2024. ápr. 12. 11:26
 16/26 anonim ***** válasza:
*fingom sincs
2024. ápr. 12. 11:27
 17/26 anonim ***** válasza:
0%
#12 Vicces, hogy ti feministák a gyerekkel magyarázzátok, hogy miért várjátok el az autót, de szülni már nem vagytok hajlandók.
2024. ápr. 12. 13:08
 18/26 anonim ***** válasza:
94%
Nem feminista egy nő azért mert nem fog szülni a semmibe!
2024. ápr. 12. 13:11
 19/26 anonim ***** válasza:

14-es Azt mondtad van jogsid van motorod, most akkor motoros jogsid van, vagy autós jogsid? Nem mindegy! És még te pofázol, hogy a másik hazudik! Még a végén kiderül nincs is jogsid autóra és nem is vezethetnél, meg te csak biciklizgetsz jobbra balra vonatra meg buszra is azt pakolod mint egy igazi lúzer, de szidod ezerrel az autósokat, meg akik elvárják ezt egy pasitól mekkora szemetek! Azért, mert neked nincs kocsid és nem tudsz ennek eleget tenni, gondolom b*sztatja a csőrödet!

Az, hogy a kérdezőnek nincs kocsija nem zavarna, de hogy ennyi idősen igénye sem volt arra hogy letegye a jogosítványt, amire az életben sosem lehet tudni mikor van szükség, nálam hátrány, mert mondjuk a kocsimat még mindig tudná vezetni, ha csak az lenne a probléma hogy nincs kocsija de van jogsija, de így még az sem kivitelezhető! Így teljesen inmoblis!

2024. ápr. 12. 13:45
 20/26 anonim ***** válasza:
0%

"Van klíma is bro 2024-et írunk nyugodjál már le"

Mire a klíma lehűti a teret, addigra már szét is hánytam a kocsit bátya! Teljesen nyugodtan

Amúgy meg nem vagyok egyedül ezzel a hozzáállással, csak ebben az országban is pármillióan hasonlóképpen vannak, aktív korúak is szép számmal. Főleg pesten ahol egy kocsival még sokkal rosszabb közlekedni kocsival, dugók és parkolás valami rémálom és kész rablás persze

De te kocsikázzál nyugodtan, úgy is létfeltétel számodra (de leginkább csak számodra és a magasfajtának persze) hiszen odanőtt már a farodhoz

2024. ápr. 12. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!